Νικολέττα Τσομπανίδου: Μετά τον χωρισμό ξέσπασε στα μαλλιά της! Δες την μεγάλη αλλαγή
Showbiz

Νικολέττα Τσομπανίδου: Μετά τον χωρισμό ξέσπασε στα μαλλιά της! Δες την μεγάλη αλλαγή

Νικολέττα Τσομπανίδου: Η συμμετοχή στο ριάλιτι του Alpha, η σχέση - express και η νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor του Alpha. Η Νικολέττα από την πρώτη στιγμή, έκανε τα πάντα προκειμένου να βρεθεί κοντά στον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος ήταν και ο περιζήτητος εργένης των γυναικών του ριάλιτι.

Και πράγματι, η Νικολέττα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας την καρδιά του Παναγιώτη. Οι δυο τους έζησαν μαζί για μερικούς μήνες ως ζευγάρι, μέχρι που ήρθαν τα μαντάτα για τον χωρισμό τους...

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά», δήλωσε πρόσφατα για την προσωπική της ζωή.

Η Νικολέττα δείχνει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, κάτι το οποίο αποφάσισε να συνδυάσει και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved