Γιάννης Παπαθανάσης: Η γνωριμία με θαυμάστρια μέσω social media και η πρώτη συνάντηση
Showbiz

Γιάννης Παπαθανάσης: Η γνωριμία με θαυμάστρια μέσω social media και η πρώτη συνάντηση

Γιάννης Παπαθανάσης: Όσα δεν γνώριζες για τον γνωστό ηθοποιό - Η σχέση του με τα social media και η γνωριμία με θαυμάστριά του

Για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την καθημερινότητά του, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη. Ο Γιάννης Παπαθανάσης παραδέχτηκε πως έχει γνωρίσει θαυμάστριά του μέσω διαδικτύου...

-Με την κοινοποίηση των προσωπικών μας δεδομένων μέσω των social media θεωρείς πως όλοι έχουμε γίνει γνωστοί;

Ναι, αυτό βέβαια εξαρτάται από τον άνθρωπο που θέλει να τα βγάλει τα προσωπικά του στα "μανταλάκια". 'Εχω πολιτική στα social προς τη θετική πλευρά. Τη χρήση τους πρέπει να τη δούμε ηθικά, να μας δώσει ιδανικά, κι εμείς γίναμε υπόδουλοι κάποιων καταστάσεων, πόσα likes πήρες, πόσους φίλους έχεις.


- Έχεις φλερτάρει μέσα από το διαδίκτυο;


Πάντα είχα σχέση, τα τελευταία 3 χρόνια είμαι ελεύθερος. 'Οχι, δεν έχω βγει με θαυμάστρια μου, αλλά υπήρξαν κάποιες γκάφες, εννοώ περίπτωση που μου έλεγε ότι θέλει να με γνωρίσει κι εγώ αρνιόμουν. Είχα πει να βρεθούμε, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος γνωριμίας μέσα απ' αυτό. Η γνωριμία έγινε μετά, "έλα στο θέατρο να με δεις", κι έγινε μέσα από εκεί, δεν επιδίωκα άμεση συνάντηση.


-Δημιούργησες σχέση;

Όχι, δε δημιούργησα σχέση, γιατί είδα ότι η προσωπικότητα δεν ήταν τόσο ισορροπημένη, στα ίδια δικά μου μέτρα και σταθμά. Πνευματικά άνθρωπος που γνωρίζει κάποιον μέσα από αυτά, δείχνει ότι έχει μια ανικανότητα επικοινωνίας και επαφής στα πιο νορμάλ, τα πιο κλασικά, στα πιο παραδοσιακά. Όταν γνωρίζει κάποιον μέσα από εκεί, δεν νομίζω ότι έχει την υπόσταση για κάτι σοβαρό, θέλει κάτι γρήγορο και άμεσο, είναι σαθρό το οικοδόμημα, έτσι έχω καταλάβει από 2-3 συναντήσεις που έκανα σε κάτι θέατρα. Έβλεπα ότι η συζήτηση και τα βλέμματα, ήταν κάτι γρήγορο, σωματικό, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που μας έβγαλε σε μια γνωριμία και δεν το επιχείρησα. Πέφτεις στην παγίδα κάπου-κάπου.


-Υπάρχει απομυθοποίηση όταν οι καλλιτέχνες εκθέτουν τη ζωή τους;

Ναι. Οι καλλιτέχνες είμαστε ευαίσθητοι και παρασυρόμαστε, Δεν θα ήθελα να με γνωρίσουν από τα προσωπικά μου, όχι. Το έχω κάνει, κάνοντας 1 -2 λαθάκια, αν και είμαι πολύ συγκρατημένος, δεν ξέρει σχεδόν τίποτα κανείς για μένα, μόνο ότι έχω 4 αδέλφια και τους γονείς μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved