Ζευγάρι της showbiz βάπτισε τον γιο του! Οι πρώτες φωτoγραφίες
Showbiz

Ζευγάρι της showbiz βάπτισε τον γιο του! Οι πρώτες φωτoγραφίες

Το ενός έτους αγοράκι πήρε το όνομα Γιώργος από τον πατέρα της γυμνάστριας - Δείτε περισσότερα...

Μια από τις ομορφότερες οικογενειακές στιγμές τους έζησαν η Μάντη Περσάκη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Νικολαϊδης, οι οποίοι βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους. Το ενός έτους αγοράκι πήρε το όνομα Γιώργος από τον πατέρα της γυμνάστριας.

Η βάφτιση έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο του Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στη σκιά της Ακρόπολης. “Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη εκκλησία γιατί συνηθίζουμε να κάνουμε βόλτες στη συγκεκριμένη περιοχή. Μάλιστα, μια ημέρα πριν με πιάσουν οι πόνοι και γεννήσω τον Γιώργο ήμασταν εκεί με τον μεγαλύτερο γιο μας οπότε έχω συνδέσει με κάποιο τρόπο το συγκεκριμένο σημείο με τον μικρό.

ο μυστήριο πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας ακολουθώντας τους κανονισμούς που σε αυτή τη φάση ορίζουν μόνο εννέα άτομα μέσα στην εκκλησία. Τον βενιαμίν μου βάφτισε η επιστήθια φίλη μου Θάνια Κυρίτση με την οποία γνωριζόμαστε από τα χρόνια που κάναμε πρωταθλητισμού και είναι αυτή που μας έχει παντρέψει με τον Αλέξανδρο” δήλωσε μεταξύ άλλων αποκλειστικά στο περιοδικό Ηello η Μάντη Περσάκη.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον 5,5 ετών Βασίλη! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του μικρού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved