Σοκαρισμένη η Χριστίνα Αλούπη! Βρήκε κάλυκες από σφαίρες μέσα στο κουτί με τις πάνες
Showbiz

Σοκαρισμένη η Χριστίνα Αλούπη! Βρήκε κάλυκες από σφαίρες μέσα στο κουτί με τις πάνες

Σε σοκ η Χριστίνα Αλούπη με αυτό που αντίκρισε!

Όπως η ίδια περιγράφει στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μέσα στο κουτί με τις πάνες που παρήγγειλε διαδικτυακά για τον μικρό της γιο, βρήκε τέσσερις κάλυκες από σφαίρες.

Στα βίντεο που ανέβασε έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι μαζί με τις πάνες, μέσα στον πάτο της συσκευασίας υπήρχαν και τέσσερις κάλυκες από σφαίρες και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

«Μου συνέβη το πιο περίεργο πράγμα που μου έχει συμβεί στα 11 χρόνια που ζω στην Αμερική. Έβγαλα τις πάνες και βρήκα αυτούς τους κάλυκες από σφαίρες. Δηλαδή τι να κάνω; Να πάω στην αστυνομία; Τι δουλειά έχουν οι κάλυκες σε κουτί από πάνες; Το κουτί φαινόταν ότι κάποιος το έχει ανοίξει», είπε η Χριστίνα Αλούπη εμφανώς αναστατωμένη με όλο αυτό το περίεργο περιστατικό.

Δες τα βίντεο

Πριν από περίπου δυο μήνες η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή Happy Day για την εμπειρία της από τον εμβολιασμό.

«Δεν περιμέναμε να εμβολιαστούμε τόσο γρήγορα. Ξυπνάω ένα πρωί και μου έρχεται ένα μέιλ ότι μπορώ να πάω σε ένα κέντρο για να εμβολιαστώ. Έπαθα σοκ, για να πω την αλήθεια με έπιασαν τα κλάματα, δεν το περίμενα… Ήταν λες και όλη αυτή η καταπίεση της χρονιάς σε μια στιγμή βγήκε από μέσα μου. Και τελικά δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν αυτή η καταπίεση. Αφού ηρέμησα, έριξα το κλάμα μου και ησύχασα, πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και υπήρχε την επόμενη ημέρα.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved