Καινούργιου: Φόρεσε το απόλυτο denim κομμάτι που μπορείς να το συνδυάσεις με χίλιους τρόπους
Showbiz

Καινούργιου: Φόρεσε το απόλυτο denim κομμάτι που μπορείς να το συνδυάσεις με χίλιους τρόπους

Αν δεν είναι οδηγός μόδας για εμάς η Κατερίνα Καινούργιου, τότε ποια;

Δεν είναι απλά μια πανέμορφη γυναίκα, είναι κι ένα κορίτσι μας αρέσει να το βλέπουμε για να παίρνουμε ιδέες και να μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας. Δεν υπάρχει ούτε ένας «οδηγός» ρούχου που να μην δοκιμάσει.

Και πραγματικά ό,τι κι αν φορέσει της ταιριάζει απίστευτα αφού ξέρει σε κάθε περίπτωση πώς να το συνδυάσει!

Σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας, η Κατερίνα Καινούργιου κάθε φορά μοιράζεται τις ιδέες της και γίνεται ο προσωπικός μας στιλίστας. Αυτή τη φορά η όμορφη παρουσιάστριας μας έδειξε πώς ακριβώς να φορέσουμε το απόλυτο denim κομμάτι της Άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού.

Η ψιλόλιγνη φιγούρα της Κατερίνας είναι ιδανική για ολόσωμες φόρμες κι όταν αυτές συνδυάζουν και το πιο καθημερινό τότε σίγουρα γίνεται και το αγαπημένο μας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε, σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και ποτέ δεν έχει υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστεί αρνητικά.

Τα ρούχα τα φοράει και δεν «τη φοράνε», το ίδιο και όλα τα αξεσουάρ που επιλέγει ώστε να ολοκληρώσει την κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με ένα σύνολο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και φυσικά η top τάση της φετινής άνοιξης.

Τι επέλεξε λοιπόν;

Μια ολόσωμη τζιν φόρμα την οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με χίλιους τρόπους!

Η παρουσιάστρια επέλεξε να τη συνδυάσει με ένα υπέροχο ζευγάρι κίτρινες γόβες αλλά κάλλιστα μπορεί να φορέσει και με sneakers αλλά και με πέδιλα!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved