Βίκυ Καγιά: Οι τρεις νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό είναι απλά μοναδικές!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Οι τρεις νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό είναι απλά μοναδικές!

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε νωρίς νωρίς τα μπάνια και οι νέες φωτογραφίες της με μαγιό είναι το κάτι άλλο!

Η παρουσιάστρια ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς και φίλτρα και είναι το κάτι άλλο!

Η παρουσιάστρια μπορεί να μεγαλώνει και να έχει αποκτήσει δύο παιδιά όμως το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και απόδειξη οι νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της!

«Η διατροφή μου έχει πολλές σαλάτες και φρούτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γεύση έχουν τα λιπαρά. Όλα χρειάζονται, και οι πίτσες και τα σουβλάκια και τα γλυκά, αλλά δεν μπορεί αυτά να είναι η καθημερινή μας διατροφή. Νομίζω ότι το μυστικό μου για να μην παχαίνω είναι ότι τρώω κάθε δύο ώρες.

Έτσι, από τη μία ποτέ δεν πεινάω πολύ και δε γίνομαι λαίμαργη και από την άλλη ο μεταβολισμός μου δουλεύει διαρκώς», έχει πει η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτοντας τα μυστικά της για τέλειο κορμί.

Να επισημάνουμε ότι μπορεί να αποχώρησε από το GNTM, όμως παραμένει στο δυναμικό του Star, όπου από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο λαμπερό σόου, Dancing With The Stars.

«Ανυπομονώ πολύ για το νέο μου πόστο, για τους χορούς και για να δω κυρίως τους διαγωνιζόμενους. Δεν ξέρω τίποτα για την κριτική επιτροπή, ούτε καν πόσοι θα είναι σε αριθμό οι κριτές. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή μιας άλλης εποχής. Έχουμε στην ομάδα μας τη Φένια την Βαρδάνη η οποία και δημιούργησε το Dancing With The Stars, είναι μισή Αγγλίδα και μισή Ελληνίδα. Θα είναι στην ομάδα μας», είπε πρόσφατα για τον νέο της ρόλο.

Για την ώρα την απολαμβάνουμε στις νέες φωτογραφίες που ανήρτησε με μαγιό και είναι μοναδικές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved