Νίκος Βέρτης: Στη δημοσιότητα πλάνα από το κινητό του με τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ
Showbiz

Νίκος Βέρτης: Στη δημοσιότητα πλάνα από το κινητό του με τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ

Νίκος Βέρτης: Εφιαλτικές ώρες για τον Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις...

Τρομακτικές ώρες πέρασε ο πετυχημένος τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης ο οποίος και βρέθηκε στο Τελ Αβίβ όσο γινόταν μάχη βομβαρδισμών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, με τις ρουκέτες να φεύγουν από την μια περιοχή στην άλλη.

Την Τετάρτη 12/5 ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο. Εκεί, ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τις εφιαλτικές εικόνες στο Ισραήλ.

«Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Όλα τα νεότερα παρουσίασε την Πέμπτη 13/5 η πρωινή εκπομπή του ANT1. Μάλιστα, Το Πρωινό είχε εξασφαλίσει σχετικά πλάνα από τις επιθέσεις, όπως ακριβώς τα κατέγραψε ο Νίκος Βέρτης με το κινητό του τηλέφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved