Η Μπόμπα χαλαρώνει στη υπέροχη βεράντα του σπιτιού της και μας κάνει να ζηλέψουμε!
Showbiz

Η Μπόμπα χαλαρώνει στη υπέροχη βεράντα του σπιτιού της και μας κάνει να ζηλέψουμε!

Τώρα που ο καιρός έφτιαξε και είναι ιδανικός ένας καφές στο κήπο ή την βεράντα, η Χριστίνα Μπόμπα είπε να κάνει την αρχή!

Μόνο που η βεράντα της η οποία μάλιστα ανήκει στο εμβαδόν ενός -ευρύχωρου - διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, δεν είναι μία απλή βεράντα.

Είναι αρκετά μεγάλη και διαθέτει όλα εκείνα που χρειάζονται για τον ιδιοκτήτη της ώστε να μη θες να βγεις από το σπίτι.

Η όμορφη εγκυμονούσα influencer με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη έδωσαν μεγάλη προσοχή στη διαμόρφωση της βεράντας την οποία θεωρούν εξίσου σημαντική ως χώρο μέσα στο σπίτι όπως και όλα τα δωμάτια.

Μάλιστα, το μεγάλο μπαλκόνι είναι εξοπλισμένο με υπέροχα έπιπλα, όπως έναν καναπέ σε γκρι-λευκή απόχρωση, με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι αλλά και ξύλινη πέργκολα. Φυσικά το σκηνικό ολοκληρώνεται με μεγάλα φυτά που προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στη φύση.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που η Χριστίνα, στην τελική ευθεία της δίδυμης εγκυμοσύνης της, περνάει πολύ χρόνο εκεί. Της αρέσει να απομονώνεται εκεί και με ένα δροσερό τσάι να διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο. Ειδικά τώρα που περιμένει πώς και πώς τον ερχομό των δίδυμων μωρών της, έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στις προετοιμασίες ώστε να τα υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτές βέβαια συμμετέχει ενεργά και ο Σάκης Τανιμανίδης που έχει την ίδια ανυπομονησία για να πάρει στην αγκαλιά του τα μωρά τους. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής, θέλει πάρα πολύ να γίνει μπαμπάς που παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως δεν θέλει να σταματήσει στα δύο παιδιά αλλά να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από τη βεράντα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved