Βίκυ Παπαδοπούλου: «Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου και να μη με παίρνει από κάτω»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου και να μη με παίρνει από κάτω»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόμος» που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς προέκυψε η πρόταση για τη σειρά, για το πώς βίωσε τις μέρες της καραντίνας αλλά και για το αν εξακολουθεί να είναι πολύ επιλεκτική με τις δουλειές της.

Πώς βίωσες τις μέρες της καραντίνας;

Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Στην αρχή ξεκουράστηκα και έκανα πράγματα που μου είχαν λείψει, όπως το να γυμνάσω το σώμα μου. Μετά ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του Έτερος ενώ, οπότε με έναν τρόπο έβγαινα από το σπίτι εξαιτίας της δουλειάς, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα προστασίας. Ύστερα ήρθε το καλοκαίρι και πήγα στο νησί μου, την Πάτμο (σ.σ. μέχρι και στο e-mail της έχει το όνομα της Πάτμου), αλλά με το που γυρίσαμε συνειδητοποίησα ότι αυτό το πράγμα δεν τελειώνει αλλά μόνο χειροτερεύει. Με έπιασε φόβος, αγωνία και πανικός, ωστόσο προσπάθησα να το διαχειριστώ. Σήμερα νιώθω από τις τυχερές καθώς συνεχίζω να δουλεύω παρ' όλα αυτά, όμως η αγωνία του μέλλοντος, το πώς θα επανέλθουμε σε μια κανονικότητα και το γεγονός ότι άνθρωπο πεθαίνουν καθημερινά από αυτό τον ιό με έχει ρίξει αρκετά ψυχολογικά. Έχει χαθεί η ανθρώπινη επαφή και είμαστε όλοι στα κάγκελα. Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Και να μπορούμε να αγκαλιάσουμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους, να επιστρέψει το γέλιο στη ζωή μας.

Γενικά ανήκεις στους ανθρώπους που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο;

Το προσπαθώ. Το ηθικό μου δύσκολα πέφτει. Βλέπεις, είμαι και πεισματάρα. Προσπαθώ, λοιπόν, να διατηρώ την αισιοδοξία μου και να μη με παίρνει από κάτω, χωρίς όμως να εθελοτυφλώ.

Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε γυρίσματα με τον Σιωπηλό δρόμο στο Μega. Πώς προέκυψε η πρόταση;

Με πήρε τηλέφωνο η Σοφία Δημοπούλου, casting director της σειράς, και μου είπε πως υπάρχει ένα πολύ καλό σενάριο, μου ανέφερε κάποιους από τους βασικούς συντελεστές, διάβασα το σενάριο, έκανα στη συνέχεια ένα ραντεβού με τον σκηνοθέτη της σειράς Βαρδή Μαρινάκη, μου εξήγησε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του και κάπως έτσι ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολλή αγάπη, κόπο και φροντίδα και χαίρομαι που ο περισσότερος κόσμος -όχι όλος- το αναγνωρίζει αυτό και το εκτιμά. Επίσης, ο Σιωπηλός δρόμος έχει αρχή, μέση και τέλος, όπως γίνεται στις διεθνείς πλατφόρμες. Δεν θα προλάβει να κουράσει τον θεατή γιατί είναι μόνο για 13 επεισόδια.

Μια άλλη δουλειά στην οποία έχεις πρωταγωνιστήσει, το Έτερος ενώ, ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία με το Netflix. Τι ξέρεις για αυτό;

Ξέρω ότι πράγματι το Έτερος εγώ είναι αρκετά κοντά στο να κλείσει συμφωνία με το Netflix, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί ό,τι είναι να συμβεί είναι στα χέρια άλλων αυτή τη στιγμή. Πάντως, το εύχομαι να συμβεί γιατί είναι μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ περήφανη. Και θα είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Έλληνες, ένα βήμα για να μας δουν και άλλοι λαοί και να ανοίξει ένας νέος δρόμος, πολύ βοηθητικός, για όλη την ελληνική τηλεόραση - ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συνεργεία, παραγωγή κ.λπ.

Εξακολουθείς να είσαι πολύ επιλεκτική με τις δουλειές σου;

Ναι. θέλω να κάνω πράγματα που τηρούν κάποιες προδιαγραφές. Δουλειές που γίνονται με πίστη και φροντίδα και μου αρέσουν. Το σενάριο, οι συνεργάτες, το κλίμα, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στάνταρ.

Ήσουν επιλεκτική και όταν δεν ήσουν ακόμη αναγνωρίσιμη και δεν είχες απαραίτητα την επιλογή;

Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι γιατί μου ήρθαν από νωρίς ωραίες προτάσεις με σπουδαίους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είμαι προσαρμοστικό ον, αν δεν έρχονταν, ίσως να έκανα και κάτι άλλο. Αλλά είχα τη στήριξη και την ασφάλεια ότι οι άνθρωποι μου θα με βοηθήσουν. Και δεν εννοώ σε οικονομικό, αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο. Ωστόσο, δεν μπορώ να κρύψω ότι υπήρξα, περίοδοι που ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά ακριβώς λόγω αυτής της επιδεκτικότητας. Και τότε όμως προσπαθούσα να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και ας πεινούσα. Νομίζω, άλλωστε, πως όλοι οι ηθοποιοί έχουμε περάσει αυτή τη φάση γιατί κάνουμε ένα επάγγελμα γεμάτο ανασφάλεια. Επίσης, δεν είναι μόνο η δουλειά. Χαρά μου προσφέρουν και οι άνθρωποι γύρω μου», είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved