Ελένη Ράντου: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε αυτήν την ηλικία και με όλα όσα έχω πίσω μου»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε αυτήν την ηλικία και με όλα όσα έχω πίσω μου»

H Ελένη Ράντου περίπου δέκα χρόνια μετά την τελευταία σας συμμετοχή στην τηλεόραση, επέστρεψε φέτος μέσα από τη νέα κωμωδία της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση, αν περίμενε να αγαπηθεί τόσο πολύ η σειρά, αλλά και αν την ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» σε μία τηλεοπτική δουλειά, περίπου δέκα χρόνια μετά την τελευταία σας συμμετοχή;

Νομίζω ότι ο λόγος ήταν η ισχυρή επιθυμία διαφυγής και απόδρασης από την καραντίνα. Με τα θέατρα κλειστά έναν χρόνο και κλεισμένη στο σπίτι για δώδεκα μήνες, ακούς τις προτάσεις με μια άλλη λαχτάρα, που, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα την είχα χωρίς αυτές τις συνθήκες.

Είχατε το προαίσθημα ότι αυτή η σειρά θα αγκαλιαστεί πολύ από το κοινό;

Ένιωσα ότι έχει ανοιχτό δίαυλο, γιατί το θέμα της μας είναι πολύ οικείο, οι χαρακτήρες πολύ αγαπησιάρηδες και οι συντελεστές και συμπρωταγωνιστές είναι άνθρωποι που τους εκτιμώ πολύ.

Μόλις λίγες εβδομάδες στον αέρα και το σίριαλ «Ζακέτα να πάρεις» σημειώνει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης... Σας ενδιαφέρει το κομμάτι των μετρήσεων;

Όταν δουλεύεις για την κρατική τηλεόραση, έχεις την πολυτέλεια να μην τρέχεις σαν άλογο κούρσας. Δεν είναι τα νούμερα το παν. Κι αυτό εμένα με ανακουφίζει και με κάνει να νιώθω ότι δουλεύω σε συνθήκες περισσότερο ανθρώπινες. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε αυτήν την ηλικία και με όλα όσα έχω πίσω μου. Το μόνο που επιθυμώ πια είναι να μου επιτρέπουν να κάνω τη δουλειά μου και να μπορώ να το απολαμβάνω.

Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι έκαναν την εν λόγω δουλειά να ξεχωρίσει; Ειδικά σε μια εποχή που διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν έντονος ανταγωνισμός και πλουραλισμός στην ΤV.

Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει με πολύ μεγάλη συμπάθεια την προσπάθεια που κάνει η ΕΡΤ στη μυθοπλασία. Αυτή η προσπάθεια θα αποτυπωθεί καλύτερα στο μέλλον, αλλά σ' εμάς έδωσε ήδη μια πολύ καλή ώθηση. Έπειτα η κωμωδία έχει λείψει από τις επιλογές των άλλων καναλιών και σε συνδυασμό με το καστ τριών πολύ αγαπημένων προσώπων, που είχαμε καιρό να εμφανιστούμε, με μια τόσο αναγνωρίσιμη θεματολογία και τίτλο. «Κούμπωσαν» όλα.

Τι παρακολουθείτε στην ελληνική τηλεόραση; Σειρές, ριάλιτι;

Βλέπω σειρές σε πλατφόρμες, λατρεύω το σινεμά, αλλά φέτος... έφαγα κόλλημα με το ριάλιτι επιβίωσης. Έλεγα μέσα μου: «Να και κάποιοι που υποφέρουν πιο πολύ από εμάς».

Τις επαναλήψεις του σίριαλ «Κωνσταντίνου & Ελένης» τις βλέπετε; Νοσταλγείτε εκείνη την εποχή;

Δεν το 'χω πολύ με τη νοσταλγία... Εξωραΐζει καταστάσεις και σε κάνει λίγο ηττοπαθή. Το θέμα είναι να κοιτάς πώς θα αντεπεξέλθεις στις καινούργιες προκλήσεις. Αν οι εποχές είναι χειρότερες, πιο κυνικές, πιο απελπισμένες, γυρνώντας πίσω απελπίζεσαι κι άλλο. Άρα, καταλαβαίνεις ότι όχι, δεν βλέπω τις επαναλήψεις, είπε στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved