Eλένη Μενεγάκη: Ο ορισμός του ιδανικού street look! Τα ωραιότερα παντελόνια της που λατρέψαμε
Showbiz

Eλένη Μενεγάκη: Ο ορισμός του ιδανικού street look! Τα ωραιότερα παντελόνια της που λατρέψαμε

Την πιο δημιουργική και όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκη. 

Αυτό που όλοι διακαώς περιμέναμε έγινε κι έτσι από τη νέα σεζόν θα έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε και πάλι την Ελένη στα «ωραία» της αφού η νέα της εκπομπή θα έρθει και σίγουρα θα ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα!

Σχεδόν καθημερινά από τη στιγμή που και επίσημα ανακοινώθηκε η συνεργασία της παρουσιάστριας με το Μεγάλο Κανάλι, η Ελένη επισκέπτεται το σταθμό και πώς όχι αφού οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις!

Με ένα λευκό υπέροχο σύνολο η Ελένη απαθανατίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13-05) στο μεγάλο επίσης λευκό γραφείο της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Κούκλα η Ελένη όπως πάντα άλλωστε ενώ αυτή η μικρή πρώτη γεύση από το γραφείο της είναι αυτό που περιμέναμε!

Μέχρι τώρα την βλέπαμε μόνο έξω από το κανάλι να χαμογελά και να κάνεις τις πρώτες της δηλώσεις, ήρθε όμως αυτή η στιγμή και όπως κι εσύ θα διαπιστώσεις από τις φωτογραφίες η Ελένη στο «φυσικό» της περιβάλλον είναι γαλήνια και έτοιμη να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές σε ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι με οδηγό την εμπειρία της, τη γνώση της, το αστείρευτο χιούμορ της και το γεμάτο καλοσύνη, χαμόγελό της.

Σε όλες αυτές τις εξόδους που έχει κάνει αυτό το διάστημα παρατηρήσαμε πως η Ελένη έχει επιλέξει ένα πιο casual street look που μας έχει γοητεύσει.

Δεν φορά μόνο τα ωραία της αέρινα φορέματα αλλά παντελόνια κάθε τύπου! Από τζιν μέχρι cigarette και φυσικά όλα της πάνε θαυμάσια αφού η μεσογειακή γραμμή της τα αναδεικνύει υπέροχα.

Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις φωτογραφίες με τα ωραιότερα παντελόνια της που λατρέψαμε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved