Ελένη Μενεγάκη: Ξυπόλυτη στον κήπο του σπιτιού της - Οι πιο αυθόρμητες φώτο της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ξυπόλυτη στον κήπο του σπιτιού της - Οι πιο αυθόρμητες φώτο της!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες της από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια!

Μετά τις φωτογραφίες που ανήρτησε από το γραφείο της στο Mega, σήμερα (14-05) πόσταρε τρεις υπέροχες φωτογραφίες που απεικονίζεται ξυπόλυτη και άκρως καλοκαιρινή από τον κήπο του σπιτιού της!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί αυτό το διάστημα να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αφού ετοιμάζει την εκπομπή της για τη νέα σεζόν και είναι στο στάδιο που καθημερινά αναζητά τους νέους συνεργάτες της, όμως βρίσκει χρόνο να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στον κήπο της, που φροντίζει πάντα η ίδια!

Η Ελένη έχει ξεκουραστεί, έχει ηρεμήσει και είναι έτοιμη να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές σε ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι με οδηγό την εμπειρία της, τη γνώση της, το αστείρευτο χιούμορ της και το γεμάτο καλοσύνη, χαμόγελό της.

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του Mega με την ίδια εδώ και ενάμιση περίπου μήνα να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει ξυπόλυτη στον κήπο του σπιτιού της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved