Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δες πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της και της μοιάζουν εκπληκτικά!
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δες πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της και της μοιάζουν εκπληκτικά!

Έχεις δει τελευταία τα δύο παιδιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί πόσο έχουν μεγαλώσει; Θα τα δεις και θα... ξετρελαθείς! 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα από το 2018, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, ως creative director. Ο αυθορμητισμός και οι καυστικές ατάκες της, έκαναν αμέσως το τηλεοπτικό κοινό να την λατρέψει.

Η προσωπικότητά της έλαμψε αμέσως και φυσικά έγινε viral στο Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τις ατάκες της.

Και μπορεί στο GNTM να βλέπαμε μια εκρηκτική προσωπικότητα, στην προσωπική της ζωή είναι μία γλυκιά μαμά, μία τρυφερή σύζυγος και συχνά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με τα δυο παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του αγγλόφωνου περιοδικού ανδρικής μόδας Dapper Dan. Με τον άνδρα της γνωρίστηκαν στη δουλειά και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 17 Αυγούστου 2015, στην Κίμωλο.

Έχουν δυο παιδιά, την Ροζαλία, που πάει πέμπτη τάξη και τον Μιχάλη, που φωνάζει Μίσα -από τη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας. Ο Μιχάλης πήρε το όνομα του παππού του.

Όπως έχει γράψει και η ίδια στο instagram της: «Από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

Από ότι φαίνεται, και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον «τύπο» της μαμάς τους. H Ροζαλία η οποία είναι πιο μεγάλη, φαίνεται ότι ήδη έχει το δικό της στυλ, ενώ αν κρίνουμε από κάποιες φωτογραφίες, μάλλον είναι καλλιτεχνική φύση.

Στις δυο φωτογραφίες που ανήρτησε πρόσφατα με τα παιδιά της μπορεί κανείς να διακρίνει την ομοιότητα του γιου και της κόρης της με την ίδια αλλά και το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει.

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της και της μοιάζουν εκπληκτικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved