Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έτσι διατηρήθηκε σε φόρμα μέσα στην καραντίνα
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έτσι διατηρήθηκε σε φόρμα μέσα στην καραντίνα

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που πάντα εντυπωσιάζει με το ταλέντο της, αλλά και την εμφάνισή της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα την περίοδο της καραντίνας, με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό!

«Τώρα μέσα στην καραντίνα έκανα κάποια γυμναστική, και λίγο πιλάτες. Αλλά “έκατσε” και το μυαλό και το σώμα με την καραντίνα και υπήρξε μια σαπίλα. Είπα δε γίνεται, πρέπει να ενεργοποιηθώ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα ότι όταν ρουφιέμαι είμαι καλή», είπε η όμορφη ηθοποιός γελώντας.

«Με έκραξαν κάποιοι φίλοι μου που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τους εξήγησα ότι ο καθένας έχει μέσα του μια εικόνα για τον εαυτό του. Είχα ξεφύγει. Δεν ήταν ο σκοπός να μην τρώω τίποτα. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα του. Έχω μια σχέση με το χρόνο αγάπης και μίσους. Σήμερα ανέβηκα στην ταράτσα και ξεκίνησα γιόγκα με τη γειτόνισσα. Αν περιμένεις να ανοίξουν τα γυμναστήρια για να αρχίσεις να τρέχεις, δε θα έχεις πια ανάσα», συνέχισε η ίδια.

Σχολιάζοντας τέλος φωτογραφία που ανέβασε στα social media της, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε ότι «Στη φωτογραφία που ανέβασα, ήταν πολλοί που έγραψαν αρνητικά σχόλια, αλλά ας μην το παρακάνουν γιατί θα πέσει μπλοκ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved