Nάντια Μπουλέ: Λίγο πριν γίνει μαμά χαζεύουμε όλες τις υπέροχες γωνιές από το minimal σπίτι της
Showbiz

Nάντια Μπουλέ: Λίγο πριν γίνει μαμά χαζεύουμε όλες τις υπέροχες γωνιές από το minimal σπίτι της

Η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σε δυο περίπου μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, καρπό τους έρωτά τους.

Μπορεί να είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια όμως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του είχαν κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν λιγοστές ενώ σπάνια η Νάντια μιλούσε για τη σχέση τους. Τους δυο τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για το θέατρο με την πρώτη γνωριμία τους να γίνεται στη θεατρική παράσταση «Rocky Horror Show», όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε, ενώ εκείνος είχε αναλάβει χρέη παραγωγού.

Το ζευγάρι κατοικεί σε ένα υπέροχο και άνετο σπίτι και μοιάζει ιδανικό για την οικογένεια τους που μεγαλώνει.

Με ωραία χρώματα σε nude αποχρώσεις, μεγάλους χώρους, υπέροχη και ζεστή διακόσμηση ενώ περιμένουμε με αγωνία να δούμε και το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζουν για το μωρό τους.

«Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, δεν είχα κανέναν λόγο να το σκεφτώ. Εν τω μεταξύ είχα ταλαιπωρηθεί από πολύ μικρή από διάφορα ορμονικά, γυναικολογικά προβλήματα. Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μου προκύψει αυτό στη ζωή μου. Όταν πήρα το τεστ έλεγα από μέσα μου αποκλείεται. Δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας…

Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό», είχε πει.

Δες το σπίτι τους από άκρη σε άκρη στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved