Lockdown τέλος! Η εγκυμονούσα Μπόμπα σε μίνι απόδραση με τον Σάκη και τους κουμπάρους τους
Showbiz

Lockdown τέλος! Η εγκυμονούσα Μπόμπα σε μίνι απόδραση με τον Σάκη και τους κουμπάρους τους

Lockdown τέλος! Έτοιμοι να γίνουν γονείς ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα - Δες πού βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο...

Μετρά πλέον αντίστροφα για τον ερχομό των διδύμων και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Χριστίνα Μπόμπα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο σπίτι, μιας και η ιδιαίτερη αυτή περίοδο για τη ζωή της συνέπεσε με την πανδημία αλλά και τα αυστηρά μέτρα του Lockdown κατά του κορονοϊου.

Στην αρχή μάλιστα της εγκυμοσύνης, η Χριστίνα αντιμετώπιζε κάποια προβληματάκια τα οποία την οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπως είχε αποκαλύψει ο Σάκης Τανιμανίδης. Όλα όμως πήγαν καλά κι έτσι το ζευγάρι περιμένει με αγωνία τα κοριτσάκια του, τα οποία σύντομα έρχονται στη ζωή τους.

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως το ζεύγος εγκαταλείπει το μοντέρνο του διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ετοιμάζοντας έτσι το νέο του οικογενειακό σπιτικό στο οποίο και θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή με τις κορούλες του.

Το Lockdown τελείωσε και επισήμως κι έτσι ο Σάκης με τη Χριστίνα έκαναν μια μίνι απόδραση παρέα με τους κουμπάρους τους.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved