Συγκινεί ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου είπε ότι με έχει συγχωρέσει»
Showbiz

Συγκινεί ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου είπε ότι με έχει συγχωρέσει»

O Ερρίκος Πετιλόν βρέθηκε καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει σήμερα με τον γιο του!

Αρχικά είπε στην εκπομπή του Open: «Είχα την τάση να περνάω τα όρια και να ρισκάρω. Με ερέθιζε αυτό»!

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει λάθη και κοιτάω καθημερινά φροντίζω να μην με μαστιγώνω, να με συγχωρώ, με αγαπώ λίγο παραπάνω γιατί έγιναν τόσα καλά και εγώ έκανα το ένα και το άλλο. Έχω μετανιώσει, πιο πολύ δεν γίνεται»!

Kαι αποκάλυψε: «Έχω έναν γιο στα 26. Είναι πολύ καλή η σχέση μας και μου είπε ότι με συγχώρεσε. Αισθάνομαι ότι έκανα κάτι που έπρεπε να με συγχωρέσει σε σχέση με εμένα προς το παιδί μου. Δεν μεγάλωσε μαζί μου. Έχω πολύ καλή επαφή και με εκείνον και με τη μητέρα του. Όταν μου είχε πει η μητέρα του “δεν θα του πω τίποτα, θα του τα πεις όλα όταν γίνει 18”. Πριν από 2 χρόνια που ήρθε να με δει και του τα είπα όλα. Γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί κοντά του. Πρόσφατα μου είπε “σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί”. Συγκινούμαι που στο λέω. Το αντιλαμβάνεται και το έχει δουλέψει».

Όσον αφορά τις εξαρτήσεις είπε χαρακτηριστικά στην Αννίτα Πάνια: «Με τις εξαρτήσεις τα κατάφερα, δεν έχω πλέον πισωγύρισμα. Δεν έχω περιθώρια λόγω υγείας κι ηλικίας. Έκανα πολύ χιλιόμετρο και κουράστηκα».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» που ήταν καλεσμένος ο Ερρίκος Πετιλόν παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved