Νεφέλη Λιβιεράτου: Δείτε με ποιον αθλητή είναι ερωτευμένη
Showbiz

Νεφέλη Λιβιεράτου: Δείτε με ποιον αθλητή είναι ερωτευμένη

Ένας πρωταθλητής στην καρδιά της Νεφέλης Λιβιεράτου.

Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας τους, ακόμη δεν γίνεται καμία κουβέντα για επισημοποίηση όμως κανείς δεν αποκλείει σύντομα να θελήσουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βολεϊμπολίστας κατάφερε να κλέψει την καρδιά της όμορφης Νεφέλης και έτσι οι δυο τους μετρούν ήδη ένα χρόνο κοινής πορείας. Τα δυο νεαρά παιδιά γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και η χημεία τους έγινε αμέσως αντιληπτή απ' όλους.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου περνά αρκετά χρόνο στη Βρετανία, καθώς σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Σπουδών στο Bath College. Αν και η αδερφή της, Δανάη, ασχολείται με το τραγούδι, εκείνη δεν φαίνεται να έχει κλίση προς τη μουσική.

Από την άλλη, ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαρσινός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γενεύη της Ελβετίας και εργάζεται εδώ και τρία χρόνια στην εταιρεία Golden Yachts, όπου είναι συντονιστής προμηθειών. Έχει τελειώσει τη σχολή Μωραΐτη και από τα μαθητικά του χρόνια διακρίθηκε ως αθλητής στο βόλεϊ.

Την εποχή που έζησε στην Ελβετία δεν έκρυψε ποτέ το πόσο του έλειψε η Ελλάδα, οι φίλοι του και η οικογένειά του, για αυτό άλλωστε και επέστρεψε μόλις το επέτρεψαν οι περιστάσεις. Παρόλο που η οικογένεια του έχει τον όμιλο Λαρσινός, ο ίδιος δεν έχει θελήσει μέχρι σήμερα να ασχοληθεί με το επιχειρείν.

Η εταιρεία Λαρσινός, αν και εδρεύει πάντα στην περιφέρεια, καταφέρνει να «παίζει» παντού και να συγκαταλέγεται στους κεντρικούς πρωταγωνιστές του «πληγωμένου» κατασκευαστικού κλάδου και μεταξύ των 300 πιο κερδοφόρων ομίλων της ελληνικής αγοράς. Με πέντε λατομεία και 24 εργοτάξια σκυροδέματος στο δυναμικό της, και διαθέτοντας συμμαχίες με όλους τους ισχυρούς παίκτες έχει αναλάβει έργα, όπως εκείνα του οδικού άξονα Μορέα, του γηπέδου Taekwondo, της νέας σιδηροδρομικής σύνδεσης Αθηνών- Κορίνθου, του τραμ της Αθήνας κ.α.

Και τώρα, ως υπεργολάβος της Ακτωρ για την προμήθεια σκυροδέματος, δίνει το «παρών» και στο project της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Τα δύο παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα μαζί και μέχρι τώρα το ίδια αισθάνονται και οι δύο οικογένειες. Βέβαια, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας τους, ακόμη δεν γίνεται καμία κουβέντα για επισημοποίηση, όμως κανείς δεν αποκλείει σύντομα να θελήσουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved