Λευτέρης Σουλτάτος:Το τρολάρισμα στη Βάσω Λασκαράκη και η απάντησή της!
Showbiz

Λευτέρης Σουλτάτος:Το τρολάρισμα στη Βάσω Λασκαράκη και η απάντησή της!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρολάρει την Βάσω Λασκαράκη ακόμα και δημοσίως! 

Όσο ερωτευμένοι κι αν είναι, από τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο δε λείπει το χιούμορ.

Ο γνωστός σεφ δε σταματά να πειράζει τη σύζυγό του μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνει στα social media.

O σεφ την τρολάρει συχνά και εκείνη δέχεται τα πειράγματά του στο instagram και το είδαμε και πρόσφατα!

Η Βάσω Λασκαράκη είχε πει σε συνέντευξή της: «Την καραντίνα την περάσαμε εδώ στην Αθήνα κλεισμένοι. Το καλοκαίρι έμεινα τρεις μήνες στην Κρήτη. Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου» αποκάλυψε η Βάσω στον Γρηγόρη. «Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή».


Όσο για τον Λευτέρη Σουλτάτο, είχε υπογραμμίσει: «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός». Και είχε αποκαλύψει: «Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου»!

Aποαμβάνει κάθε στιγμή με τον σύζυγό της, το ίδιο και εκείνος και δεν σταματά να την πειράζει, όπως έκανε πρόσφατα, και δες στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved