Ο Στέλιος Κρητικός μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv μετά την είδηση ότι περιμένει το 4ο παιδί του!
Showbiz

Ο Στέλιος Κρητικός μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv μετά την είδηση ότι περιμένει το 4ο παιδί του!

Ο Στέλιος Κρητικός θα γίνει μπαμπάς για 4η φορά και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Κάτιας Παπαδοπούλου.

Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Κρητικό και την οικογένειά του, η οποία σύντομα θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος! Η σύζυγός του, Κάτια Παπαδοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες και μας το αποδεικνύει καθημερινά. Έχει εκφράσει πολλές φορές πως η οικογένειά του είναι για εκείνον προτεραιότητα και δεν μένει μόνο στα λόγια!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε ο τρόπος που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο στο instagram παρέα με τα παιδία του και την φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του να πρωταγωνιστεί σε πρώτο πλάνο.

Ο Στέλιος Κρητικός μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για πρώτη φορά δημόσια.

Στέλιο, για τέταρτη φορά πατέρας! Πρέπει να «πετάς» από τη χαρά σου, σωστά;

«Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι εγώ και η σύζυγός μου και τα παιδιά και όλη η οικογένεια που έρχεται το νέο μέλος στη ζωή μας σε λίγο καιρό και ανυπομονούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας».

Τα παιδιά σου πώς το πήραν όταν τους ανακοίνωσες τα ευχάριστα;

«Οι γιοι μου όταν τους το ανακοίνωσα μου απάντησαν «Καλά το περιμέναμε, δεν ήταν έκπληξη. Το είχα πει και στο Survivor, όταν συμμετείχα ότι θέλω να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί. Η κόρη μου το περιμένει πώς και πώς, το περιμένει 2 χρόνια η αλήθεια είναι. Στις ζωγραφιές της, όταν ζωγράφιζε μια γυναίκα ή ένα κορίτσι πάντα έβαζε στην κοιλίτσα ένα μωράκι, όταν παίζαμε με τις κούκλες, πάντα η μια κούκλα ήταν έγκυος. Στην ουσία η εγκυμοσύνη υπήρχε πάντα και με κάποιον τρόπο στα παιχνίδια μας, οπότε η μικρή είναι πολύ ενθουσιασμένη!».

Το φύλο του μωρού το γνωρίζετε;

«Όχι δεν γνωρίζουμε ακόμα το φύλο του μωρού, θα μάθουμε στο τέλος αυτού του μήνα, όπου και θα κάνουμε την αντίστοιχη εξέταση. Είμαστε στον 5ο μήνα περίπου, για την ακρίβεια στους 4μιση μήνες, οπότε είναι λίγο νωρίς ακόμα».

Εσύ, Στέλιο, τι θα ήθελες να είναι ιδανικά; Αγοράκι ή κοριτσάκι;

«Δεν με νοιάζει καθόλου, αλήθεια σου λέω. Έχω και τα δυο φύλα, οπότε δεν έχω κανένα άγχος και καμία αγωνία. Αν κρατήσω λίγο την διάθεση της κόρης μου, είπε ότι αν η μητέρας της κυοφορεί κοριτσάκι, θα μείνει…άφωνη, άμα είναι αγοράκι, θα χαρεί απλά!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved