Αλέξης Παππάς: Η τρυφερή φωτό με την Αλέσια και η αφιέρωση αγάπης!
Showbiz

Αλέξης Παππάς: Η τρυφερή φωτό με την Αλέσια και η αφιέρωση αγάπης!

Ο Αλέξης Παππάς είναι ερωτευμένος με τη σύντροφό του Αλέσια και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύβει!

Φαίνεται πως το ταξιδάκι αναψυχής που έκανε το ζευγάρι λίγο μετά το Πάσχα στο Ντουμπάι, ανανέωσε τη σχέση του και από τότε, όλα δείχνουν πως ο έρωτάς του έχει φουντώσει ξανά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η όμορφη σύντροφός του πλέον περνούν πολύ χρόνο μαζί μετά από το μακρόχρονο διάλειμμα που έκαναν όταν εκείνος, λόγω του παιχνιδιού επιβίωσης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν ένα διάλειμμα που φαίνεται πως τους έμαθε πολλά και τους ωρίμασε ακόμα περισσότερο για να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την ευτυχία τους.

Κάτι που δεν έχουν πρόβλημα πλέον να μοιράζονται με τους followers τους. Μάλιστα, σήμερα ανέβασαν ένα κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ τους στο οποίο οι δυο τους σε πολύ καλή διάθεση ποζάρουν ευτυχισμένοι. Εκείνος έγραψε ως λεζάντα μία όμορφη αφιέρωση αναφέροντας τη λέξη αγάπη.

"Η αγάπη δεν κάνει απλά τον κόσμο να γυρίζει. Η αγάπη κάνει το γύρισμα έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο" έγραψε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Όσο για εκείνη, έβαλε και στο δικό της προφίλ την ίδια φωτό και έγραψε: "Το να αγαπάς είναι να σου δώσω Αλέξη Παππά μία θέση στην καρδιά μου για να μείνεις εκεί, και να ξέρω ότι και στη δική σου καρδιά υπάρχει μία θέση για μένα".

Πολύ ρομαντικό, δεν νομίζετε;

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανέβασαν και οι δύο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved