Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι
Showbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Βαρύ πένθος για την Ελεοωνόρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Η μητέρα του γνωστού δικηγόρου έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της.

Η Σταυρούλα Δημητρίου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, ήταν γνωστή δικαστικός και διετέλεσε επί πολλά έτη ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η μητέρα του Σπύρου Δημητρίου και πεθερά της Ελεονώρας Ζουγανέλη είχε αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων.

Η Σταυρούλα Δημητρίου είχε πει σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στο fractalart: «Γράφω, ή μάλλον νοιώθω ότι δημιουργώ, πάντα στο γραφείο μου. Βυθίζομαι στον αχανή ορίζοντά του, ανάμεσα σε βιβλία που στοιβάζονται και πλήθος από ετερόκλητα αντικείμενα, και με τα συρτάρια γεμάτα σαν μυρμηγκοφωλιές. Όμοια κάπως με το χάος. Όμοια με τις σκέψεις μου, όμοια με εμένα. Και αυτό μου δημιουργεί αρμονία χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το πώς. Πάντα τη νύχτα γράφω. Με επεισόδια από ιδέες για γραφή, επεισόδια φωτός θα έλεγα. Και πολλές φορές με τα μάτια μισόκλειστα από τη νύστα, σαν να θέλω αυτές τις ιδέες να τις αιχμαλωτίσω, να τις ναρκώσω για λίγο. Τελετουργικά, όπως λέτε, ασυνείδητα… Έχω μια αδυναμία σε ψυχές ανεμισμένες, άλλοτε γειωμένες, που κινούνται σε αντιρομαντικά τοπία, στη γη τους, στον ουρανό τους ή στην κόλασή τους, εν μέσω ελέους και οριακών βιωμάτων».

Μάλιστα, είχε δικό της λογαριασμό στο facebook και στην τελευταία της είχε ανεβάσει το νέο τραγούδι της νύφης της, της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved