Βίσση - Βανδή: Έγιναν κολλητές! Δείτε την μια να φοράει το ρούχο της άλλης!
Showbiz

Βίσση - Βανδή: Έγιναν κολλητές! Δείτε την μια να φοράει το ρούχο της άλλης!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στον τελικό του «J2US» και από τότε έχουν γίνει κολλητές

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνη την βραδιά, οι δυο τους τράβηξαν τα βλέμματα των media αλλά και των social media, καθώς η κοινή τους εμφάνιση έγινε viral. Μια φιλία φαίνεται να γεννήθηκε ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση!

Οι δύο ντίβες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μετά τη συνύπαρξή τους στη σκηνή του J2US εξαιτίας του Νίκου Κοκλώνη πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, παίζουν μπιρίμπα όπου χάνουν πανηγυρικά και ετοιμάζονται, στη μετά covid εποχή, για τη συνύπαρξή τους σε μουσική σκηνή.

«Νιώσαμε και οι δύο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για την κοινή της εμφάνιση με την Άννα Βίσση.

Η φιλία τους όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, έχει περάσει σε άλλο level, καθώς σε μια πρόσφατη επίσκεψη στο σπίτι της Άννας Βίσση, η Δέσποινα Βανδή είδε ένα παντελόνι που της άρεσε, το φόρεσε, αποφάσισε να το κάνει δικό της και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

H ίδια έβαλε το παντελόνι της Άννας Βίσση για τα γυρίσματα της εκπομπής της "My Greece" και απαθανατίζοντας την στιγμή, έγραψε με χιούμορ: "Συγνώμη Άννα που σου πήρα το παντελόνι, πες στο παιδί σου να σου στείλει άλλο".

Δείτε την φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved