Χατζίδου - Παύλου: Αναβολές - Τέλος! Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: Αναβολές - Τέλος! Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Χατζίδου - Παύλου: Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο, υπό την παρουσία των αγαπημένων του προσώπων.

Η φετινή σεζόν και το συνεχόμενο lockdown τάραξαν τα σχέδια της Ελένης και του Ετεοκλή για τον θρησκευτικό τους γάμο ο οποίος θα γίνει την ίδια μέρα με την βάπτιση της κορούλας τους. Περισσότερα παρουσίασε το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο παραχώρησε τη νέα του κοινή συνέντευξη...

Στις 4 Σεπτεμβρίου παντρεύεστε και βαφτίζετε την κόρη σας.

Νομίζω πως έχοντας εμβολιαστεί πλέον, δε θα μας σταματήσει κάτι. Ακυρώσαμε ήδη δυο φορές το γάμο μας, αλλά είμαι βέβαιη ότι τώρα θα πραγματοποιηθεί. Περιμένουμε πως και πως να κάνουμε το πάρτι που ονειρευόμαστε με τους αγαπημένους μας. Θα είναι ένας κλειστός γάμος καθώς θα δώσουν το παρών οι πολύ δικοί μας άνθρωποι, οι συγγενείς μας και θα γίνει στον Πολυχώρο Ονείρων στο Κορωπί. Το νυφικό μου το επιμελείται ο Stylianos – έχουμε κάνει όλες τις πρόβες – και το κοστούμι το έχει αναλάβει ο Τάκης Γιαννέτος. Θα μας παντρέψει η Ειρήνη Ζέη και το μωρό μας θα βαφτίσει ο Θωμάς Παπαδόπουλός και η Άννα Γιαννακοπούλου, οι οποίοι είναι και οι τρεις ξεχωριστοί φίλοι. Η Όλγα Καραβερβέρη είναι η wedding planner και τα έχει αναλάβει όλα λύνοντάς μας τα χέρια.

Τελικά, αντιλαμβάνο­μαι πόσα πολύτιμα πράγματα δίδαξε η Μελίτα-Δήμητρα σε μας.

Τι σας έχει διδάξει;

Ε.Χ.: Την αξία της υπομονή όπως επίσης και την ψυχραιμία απέναντι σας όποιες συνθήκες. Μου προκαλεί απόλυτη ευχαρίστηση, αγαλλί­αση και ενθουσιασμό η παρουσία της. Γίνομαι ξανά και εγώ παιδί μαζί της.

Ε.Π.: Μετά το παιδί, αναθεώρησα πολλά πράγ­ματα και εξελίχθηκα.

Ελένη, αν και πήρες είκοσι κιλά στην εγκυμο­σύνη σου, τα έχασες σε μικρό χρονικό διάστημα κάνοντας προπονήσεις με τον Ετεοκλή.

Ε.Χ.: Έχασα γρήγορα τα πρώτα κιλά, αλλά κόλλησα στα τελευταία. Ουσιαστικά αδυνάτι­σα μέσα σε ένα χρόνο.

Ε.Π.: Μιλώντας και ως γυμναστής, πιστεύω πως οι ανασφάλειες μιας γυναίκας κατά το μεταβα­τικό στάδιο της εγκυμοσύνης δημιουργούνται από την κακή στάση του συντρόφου της. Αντί­θετα, όταν της εκδηλώνει την αγάπη του, τη βο­ηθά να αγαπήσει το σώμα της, τον εαυτό της, ακόμα και τα παραπάνω κιλά της.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved