Μύρωνας Στρατής: «Είδα το θαύμα της ζωής όταν γεννήθηκε ο γιος μου»
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: «Είδα το θαύμα της ζωής όταν γεννήθηκε ο γιος μου»

Μύρωνας Στρατής: «Σκέφτομαι τη σκηνή και δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να βγω»

Δύο γεγονότα άλλαξαν τη ζωή του Μύρωνα Στρατή μέσα στην καραντίνα.

Εγινε πατέρας, και ασχολήθηκε πολύ πιο εντατικά με τη μαγειρική δημιουργώντας το δικό του κανάλι στο Υοutube, το Fagaki απ' όπου δίνει συνταγές.

«Η πατρότητα είναι ένας καινούριος κόσμος που σε θέλει σε εγρήγορση. Είδα το θαύμα της ζωής τον περασμένο Ιούλιο που γεννήθηκε ο γιος μου.

Μέχρι το ’19 δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μην παίζει σε τουλάχιστον τρία live τη βδομάδα. Και ξαφνικά, βρέθηκα σπίτι. Για να σου πω την αμαρτία μου, είχα αρχίσει να συνηθίζω αυτή την κατάσταση. Δηλαδή το καλοκαίρι που θα ανοίξουν οι χώροι και έχω κανονίσει κάποιο Ιive με προβληματίζει. Είναι σαν να έχω γίνει κάποιος άλλος αυτή την περίοδο. Σκέφτομαι τη σκηνή και δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να βγω. Με τρομάζει η ιδέα. Νιώθω ένα δέος, ένα χτυποκάρδι. Από την άλλη, με παρηγορεί η σκέψη ότι μόλις πατήσω το πόδι μου στο stage, αμέσως θα βρω το κέντρο μου. Είναι σαν το ποδήλατο.

Ως άνθρωπος είμαι πολύ θετικός και -βλέπω το καλό. Γιατί σε οποιαδήποτε άσχημη κατάσταση υπάρχει κάτι καλό. Από δω και πέρα τα πράγματα θα γίνονται πιο ουσιαστικά πιο αληθινά, πιο δυνατά.

Τι μου έχει λείψει; Οι αγκαλιές και τα φιλιά. Το να ακουμπάμε, να αγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Να βλέπουμε τα πρόσωπο των άλλων και όχι με μάσκες. Να δούμε φίλους», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved