Ελένη Μενεγάκη: Δέκα φώτο με τη Μαρίνα της στην παραλία πoυ σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δέκα φώτο με τη Μαρίνα της στην παραλία πoυ σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου λατρεύουν τη θάλασσα και περνούν μαζί ατελείωτες ώρες στην αγαπημένη τους παραλία στα Άχλα της Άνδρου!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε πριν μερικές μέρες μία υπέροχη φωτογραφία της από τα Άχλα, στην οποία απεικονίζεται η ίδια σε χαλαρές στιγμές της στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα του απέραντου γαλάζιου μαζί με τη μικρότερη κόρη της, τη Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια επική φωτογραφία με την ίδια ξαπλωμένη στην αγαπημένη της παραλία, έχοντας μαζί της την Μαρίνα και δίπλα τους ήταν ο σκύλος τους αλλά και ένα χαριτωμένο κατσικάκι!

“Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές … καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού ! #eleni #androsisland #summer #greece #onarexperience” έγραψε η Ελένη κάτω από την όμορφη φωτογραφία!

Η φωτογραφία αυτή στάθηκε αφορμή να συγκεντρώσουμε τις δέκα ωραιότερες φωτογραφίες με την Μαρίνα της στην παραλία να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές!

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει τα καλοκαίρια της στα Άχλα της Άνδρου, εκεί έχει ζήσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει τα καλοκαίρια σε αναρτήσεις της από το νησί αλλά και από άλλα μέρη που επισκέπτεται θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές της.

Έχουμε δει την Ελένη να κολυμπά με τη Μαρίνα, να κάθονται στην παραλία και να απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο, να τρέχουν στην αμμουδιά, να παίζουν... και οι φωτογραφίες της να παίρνουν σε ελάχιστα λεπτά χιλιάδες like...

Δείτε στην παρακάτω gallery δέκα φώτο με τη Μαρίνα της στην παραλία πoυ σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved