Ηλιάκη: Το φόρεμα στο τοπ χρώμα του καλοκαιριού που πρέπει να φορέσεις είτε είσαι έγκυος είτε όχι
Showbiz

Ηλιάκη: Το φόρεμα στο τοπ χρώμα του καλοκαιριού που πρέπει να φορέσεις είτε είσαι έγκυος είτε όχι

Η Μαρία Ηλιάκη  έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά να δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της από τη Ζυρίχη!

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει μετακομίσει μόνιμα πια στην Ελβετία καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της, σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη ακόμη και σε αυτή τη φάση της ζωής της που όλα είναι πιο huge αλλά όμορφα και γλυκά, αν κάτι δεν έχει αλλάξει καθόλου είναι το μοναδικό της στιλ.

Από τότε που έχασε εκείνα τα περιττά κιλά που την ενοχλούσαν μέχρι και σήμερα που τα έχει ξαναπάρει λόγω της εγκυμοσύνης της και είμαστε σίγουροι πως πολύ το έχει ευχαριστηθεί αφού αυτό είναι το φυσιολογικό, έχει κάνει εμφανίσεις που έχουν γίνει must και πολλές από εσάς τις έχετε αντιγράψει.

Έτσι λοιπόν και σε αυτή τη φάση της ονειρεμένης της ζωής που η καθημερινότητά της έχει αλλάξει στο 100%, συνεχίζει να κάνει απίθανες εμφανίσεις και όχι απαραίτητα για γυναίκες που είναι εγκυούλες.

Εξάλλου η φετινή μόδα επιτάσσει τα over sized επομένως είναι ρούχα για όλες μας. Αυτή τη φορά και μιας που και ο καιρός έχει «ανοίξει» για τα καλά, η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε πώς να φορέσουμε το top φόρεμα της Άνοιξης σε μια λατρεμένη απόχρωση που είναι άλλη από το φούξια!

Επέλεξε λοιπόν για τη βόλτα της στην πόλη, ένα μάξι φούξια φόρεμα, με ανοίγματα στο πλάι και μανίκι ¾. Εκείνη το συνδυάσει με το απόλυτο λευκό ζευγάρι sneakers και ήταν μια κούκλα!

Δες το στη gallery και γιατί όχι, αντίγραψέ τη κι εσύ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved