Ελένη Πετρουλάκη: «Φυσικά και έχω κυτταρίτιδα»
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Φυσικά και έχω κυτταρίτιδα»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η όμορφη γυμνάστρια, παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι έχει κι εκείνη κυτταρίτιδα.

Ναι ναι, καλά διαβάσατε! Και η Ελένη Πετρουλάκη έχει κυτταρίτιδα.

Αντιμετώπισες ποτέ αυτό που λέμε «άγχος ηλικίας»;

Όχι. Μου αρέσει που μεγαλώνω, γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Δεν στέκομαι στο αν έχω μια ρυτίδα παραπάνω. Έχω ξεπεράσει αυτό το θέμα. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά για την ηλικία μου.

Έχεις κάνει botox;

Έχω κάνει κάποιες φορές, αν και το αποφεύγω γιατί δεν μου αρέσει το ότι παγώνει το βλέμμα. Το botox ωστόσο δεν είναι μια επέμβαση, απλώς ακινητοποιεί τους μυς. Γενικά, δεν μου αρέσουν τα ακραία πράγματα και δεν έχω καταφύγει σε επεμβατικές μεθόδους στο πρόσωπο και το σώμα μου. Οτιδήποτε ψεύτικο δεν με ευχαριστεί.

Έχεις κυτταρίτιδα;

Φυσικά και έχω κυτταρίτιδα! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει, έστω και λίγη. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη. Δεν είναι εφικτό να την εξαλείψουμε. Γι’ αυτόν το λόγο, από την αγωνία και την προσωπική αναζήτησή μου, δημιούργησα προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Πόσες φορές γυμνάζεσαι την εβδομάδα και πόσες πρέπει να γυμνάζεται ένας μέσος άνθρωπος;

Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι καινούργιες έρευνες και μελέτες αναφέρουν ότι είκοσι λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για μυϊκή ενδυνάμωση. Προσωπικά, γυμνάζομαι περίπου πέντε φορές την εβδομάδα-τρεις φορές με περπάτημα από τριάντα έως σαράντα λεπτά και μυϊκή ενδυνάμωση για είκοσι λεπτά, όχι παραπάνω. Εγώ όμως δεν είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όποιος θέλει να αλλάξει το σωματότυπό τυο, αν δεν ασκείται έξι φορές την εβδομάδα τον πρώτο μήνα, δεν θα δει διαφορά. Οι τρεις φορές είναι για συντήρηση. Πέραν αυτού, ωστόσο, όταν θέλουμε να βελτιώσουμε το σωματότυπό μας, το 70% είναι η διατροφή και το 30% ο κατάλληλος τύπος άσκησης, είπε η Ελένη Πετρουλάκη στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved