Φιλιώ Πυργάκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Πέθανε ο σύζυγός της από καρκίνο
Showbiz

Φιλιώ Πυργάκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Πέθανε ο σύζυγός της από καρκίνο

Βαρύ πένθος για την Φιλιώ Πυργάκη

Η τραγουδίστρια βιώνει δύσκολες στιγμές αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Δημήτρης Κωστόπουλος που έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο πόνος της τραγουδίστριας του δημοτικού τραγουδιού είναι αβάσταχτος βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα για την Espresso, η Φιλιώ Πυργάκη δεν βρήκε το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει. «Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει» ανέφερε στην εφημερίδα οικογενειακός φίλος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της και της δίνει κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η κηδεία του Δημήτρη Κωστόπουλου έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί, όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών της τραγουδίστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved