Δύσκολες στιγμές για τη Νέλλη Γκίνη - Το συγκλονιστικό μήνυμά της!
Showbiz

Δύσκολες στιγμές για τη Νέλλη Γκίνη - Το συγκλονιστικό μήνυμά της!

Δύσκολες στιγμές για τη Νέλλη Γκίνη! Βαρύ πένθος για την ηθοποιό.

Η Νέλλη Γκίνη βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook.

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή της.

Η Νέλλη Γκίνη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του πιο αγαπημένου της προσώπου και έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και ραγίζει καρδιές.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ένας δικός μου άνθρωπος, η αδελφή μου έφυγε, δεν έχω δύναμη, θα λείψω, σας ευχαριστώ» με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να τη συλλυπηθούν.

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της ήταν ο θάνατος του πολυαγαπημένου της πατέρα: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, την μητέρα μου. Τον πατέρα μου τον αποχαιρέτησα και δεν το ξεχνάω ποτέ. Όταν είδα να τον βάζουν κάτω κι ήθελα να πέσω κι εγώ. Είμαι Χριστιανή. Δεν τρέχω σε εκκλησία να γονατίζω και να βάζω σταυρούς αλλά πιστεύω πάρα πολύ και η πίστη μου τα τελευταία χρόνια μου δίνει δύναμη. Προσωπικά όμως δεν θα ήθελα να με θάψουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved