Δείτε γωνιές από τα ωραιότερα σπίτια των Ελλήνων celebrities! Τελικά έχουν γούστο!
Showbiz

Δείτε γωνιές από τα ωραιότερα σπίτια των Ελλήνων celebrities! Τελικά έχουν γούστο!

Ο προσωπικός χώρος μας είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους μας! Και φυσικά και για τους celebrities που έχουν βάλει τα δυνατά τους για να διατηρούν μερικά από τα ωραιότερα σπίτια στη χώρα μας. 

Ευτυχώς, μέσω του instagram έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε και εμείς στιγμιότυπα από τα σπίτια των Ελλήνων celebrities, ειδικά τη χρονιά που πέρασε που λόγω κορονοϊού, ήταν και εκείνοι τις περισσότερες ώρες κλεισμένοι εκεί μέσα.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο έχουν τα ωραιότερα σπίτια...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Η υπέροχη μονοκατοικία τους στον Νέο Βουτζά, σε μία ήσυχη τοποθεσία μέσα στη φύση, είναι πράγματι από τις ωραιότερες κατοικίες της Αττικής, αν όχι όλης της Ελλάδας.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θέλησαν να διαμορφώσουν έτσι τους χώρους του σπιτιού ώστε να είναι λειτουργικοί για την πολυμελή οικογένειά τους ενώ εκείνος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να έχει αυτονομία η οικογένεια σε... δύσκολους καιρούς.

Γι' αυτό και αφοσιώθηκε την περίοδο της καραντίνας στη δημιουργία ενός από τα πιο άρτια οικιακά θερμοκήπια στο οποίο καλλιεργεί ντοματούλες, μαϊντανό, μελιτζάνες αλλά και φράουλες, μήλα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ελένη Μενεγάκη

Για πρώτη φορά, είχαμε την ευκαιρία να δούμε σπάνιες φωτογραφίες με την οικογένειά της εντός σπιτιού, αλλά και πλάνα από τον προσωπικό της χώρο. Το σπίτι της στα Μελίσσια είναι σε κλασική γραμμή, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένα τεράστιος κήπος, μαζί με μια παιδική χαρά.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες, και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Στο σαλόνι της κυριαρχούν δύο υπέροχοι μοντέρνοι καναπέδες, ο ένας στην απόχρωση του μπλε και ο άλλος στην απόχρωση του μωβ, ενώ πίσω υπάρχει μία μοντέρνα τραπεζαρία στις αποχρώσεις του άσπρου και μαύρου.

Νίκος Κοκλώνης

Το σπίτι του παρουσιαστή και τηλεοπτικού παραγωγού έχει τα πάντα. Διαμέρισμα - γκαρνταρόμπα, πισίνα, γυμναστήριο μέχρι και σολάριουμ. Ο ίδιος περνάει πολύ χρόνο στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριό του ενώ συχνά το μικρό παλάτι του γίνεται τόπος συνάντησης πολλών αστέρων της τηλεόρασης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Το ευρύχωρο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών.

Το ζευγάρι φρόντισε να το διακοσμήσει σε μοντέρνο στυλ και είναι αρκετά λειτουργικό, διαθέτοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Εκεί όμως που περνούν πολύ χρόνο τώρα που άνοιξε ο καιρός, είναι στην υπέροχη βεράντα τους.

Το μεγάλο μπαλκόνι είναι εξοπλισμένο με υπέροχα έπιπλα, όπως έναν καναπέ σε γκρι-λευκή απόχρωση, με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι αλλά και ξύλινη πέργκολα. Φυσικά το σκηνικό ολοκληρώνεται με μεγάλα φυτά που προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στη φύση.

Δείτε φωτογραφίες:

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης

Το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και πριν μπεις στο εσωτερικό του σε μαγεύει ο τεράστιος καταπράσινος κήπος.

Το σπίτι της είναι διακοσμημένο με γήινες αποχρώσεις και έχει ένα βιομηχανικό στυλ, ενώ τα χρώματα καφέ και γκρι υπερέχουν μεταξύ άλλων.

Η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή και στιγμιότυπα από το σπίτι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved