Αναστάσης Ροϊλός - Εριέττα Μανούρη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός - Εριέττα Μανούρη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Full in love θέλουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα τον Αναστάση Ροϊλό και την Εριέττα Μανούρη και μάλιστα ήδη... συγκατοικούν!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Άγριες μέλισσες» που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, Αναστάσης Ροϊλός και η ηθοποιός της νέας σειράς του ALPHA «Αγγελική», Εριέττα Μανούρη, γνωρίστηκαν στα πλαίσια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, από όπου και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν ξεκίνησε να «γράφεται» η όμορφη ιστορία τους.
Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρά το γεγονός ότι έχουν πραγματοποιήσει κοινές εξόδους -περισσότερο σε θεατρικές παραστάσεις, όταν τα θέατρα ήταν ανοιχτά- κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι είναι ζευγάρι με αποτέλεσμα ούτε να επιβεβαιώνουν ούτε να διαψεύδουν τις φήμες.

Οι φωτογραφίες όμως τα «λένε» όλα καθώς πάντα είναι ευδιάθετοι και ο έρωτας δεν κρύβεται.

Μάλιστα, οι δυο τους είναι όπως όλα δείχνουν full in love, κάτι που τους οδήγησε και στην απόφαση να στεγάσουν κάτω από την ίδια στέγη τον έρωτά τους.
Όπως διαβάσαμε μάλιστα σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και προχώρησε σε συγκατοίκηση, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν σε ένα σπίτι στην Κυψέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved