Ναταλία Αργυράκη: «Είμαι σταθερός χαρακτήρας και δύσκολα κάνω αλλαγές»
Showbiz

Ναταλία Αργυράκη: «Είμαι σταθερός χαρακτήρας και δύσκολα κάνω αλλαγές»

Η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη για την συμμετοχή της στο "Καλύτερα δε γίνεται" και απάντησε αν θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή!

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνει το «Καλύτερα δεν γίνεται» να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Είναι περίεργο να απαντήσω εγώ σε αυτό. Ακόμη και όταν ήμουν στα περιοδικά, δεν ήμουν ποτέ τρομερός τηλεθεατής, ούτε βέβαια τηλεκριτικός. Συχνά απορούσα κι εγώ τι είναι αυτό που καθιστά κάποια προγράμματα επιτυχημένα. Επίσης, απορούσα και με προγράμματα που δεν πήγαιναν καλά, ενώ είχαν τα "εφόδια". Το πρώτο πράγμα που ακούω, σε σχέση με την εκπομπή, από τον κόσμο που μιλάω, είναι πόσο συμπαθούν και εκτιμούν τη Ναταλία (Γερμανού). Αλήθεια. Νομίζω πως η επιτυχία ξεκινάει από την εμπιστοσύνη σε εκείνη. Κι εμείς, μιας και ήμασταν επιλογές της, αισθάνομαι πως φέρουμε ένα μέρος της ίδιας ενέργειας και αύρας. Επίσης, ακούω πως η εκπομπή έχει μέτρο, ισορροπία, σεβασμό, γέλιο. Σε μια δύσκολη χρονιά, που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε στον αέρα όχι μόνο ψυχαγωγικά αλλά και σοβαρά κοινωνικά θέματα (καταγγελίες, πανδημία, σεισμός, κ.ά.), μάλλον καταφέραμε να κρατήσουμε αυτές τις ισορροπίες. Σε αυτό, βέβαια, αρχηγός είναι ο αρχισυντάκτης μας, Βασίλης Δριμούσης.

Πώς σου φαίνεται η Ναταλία Γερμανού ως συνεργάτης;

Νομίζω πως έχω απαντήσει ήδη εν μέρει σε αυτό. Τη Ναταλία τη γνώριζα σαν συνεντευξιαζόμενη εδώ και αρκετά χρόνια, και μάλιστα έλεγα πάντα πως είναι η ιδανική συνεντευξιαζόμενη, γιατί ο προφορικός της λόγος ήταν σαν γραπτός. Αυτό για τα περιοδικά ήταν σημαντικότατος, κι εσείς με καταλαβαίνετε. Σαν συνεργάτιδα είναι δοτική, χαρακτηριστικό που θα έλεγε κανείς ότι δεν οφείλει να έχει ένας συνεργάτης. Επίσης, ακούει πολύ. Παρότι δηλαδή εγώ όλη αυτή τη χρονιά την παρακολουθώ για να μαθαίνω, εκείνη έχει με τη σειρά της τα αυτιά της τεντωμένα, να ακούσει, να ενισχύσει, να ενθαρρύνει ή και να διαφωνήσει. Άνθρωπος που μας αποκαλεί "συμπαρουσιαστές" της, και όχι "πάνελ", καταλαβαίνει σε τι εκτίμηση μας έχει.

Η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είστε έτσι και πίσω από τις κάμερες;

Νομίζω πως αν δεις τα προφίλ μας, θα το διαπιστώσεις χωρίς να πω τίποτα. Είμαστε παντού μαζί. Δύσκολα θα δεις στο κανάλι έναν από εμάς, χωρίς τους υπόλοιπους τριγύρω. Ήταν μεγάλη τύχη που βρεθήκαμε και ταίριαξα με τόσο πολύ. Απλά εγώ και ο Κώστας δεν έχουμε κατοικίδιο, και νομίζω αυτή είναι η βασική και μόνη μας διαφορά από τους υπολοίπους (γελάει).

Την ερχόμενη σεζόν θα συνεχίσετε την ίδια επιτυχημένη συνταγή με την ίδια ομάδα;

Αν με ρωτάς αν θα το θέλαμε, το θέλουμε πολύ, και μακάρι να συμβεί. Προσωπικά, είμαι σταθερός χαρακτήρας και δύσκολα κάνω αλλαγές, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, επειδή φέτος ήμουν πρωτάκι, θα ήθελα πολύ να πάω και στην επόμενη τάξη. θα δούμε...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved