Ναταλία Αργυράκη: «Η τηλεόραση για μένα είναι ένας νέος έρωτας και θέλω να τον ζήσω»
Showbiz

Ναταλία Αργυράκη: «Η τηλεόραση για μένα είναι ένας νέος έρωτας και θέλω να τον ζήσω»

H δημοσιογράφος της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται", Ναταλία Αργυράκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να γίνεις κεντρική παρουσιάστρια;

Εγώ πάω όπου με πάνε οι δυνάμεις μου. Μέχρι πριν έναν χρόνο, τέτοια εποχή, δεν φανταζόμουν καν ότι μπορεί να ήμουν στην τηλεόραση. Μάλιστα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να άφηνα τα περιοδικά και να ασχολούμουν με κάτι διαφορετικό, σχετικό με την Επικοινωνία, που ήταν και μέρος των σπουδών μου. Οπότε, το μυαλό μου δεν πάει τόσο μακριά. Αυτό, πάντως, που μου αρέσει πολύ στην τηλεόραση, είναι τα τηλεπαιχνίδια.

Αν έπρεπε να διαλέξεις ένα από τα δύο τι θα ήταν αυτό; Περιοδικό ή τηλεόραση;

Διαλέγω την ομάδα. Όπου υπάρχει καλή ομάδα, είμαι ευτυχισμένη. Τα περιοδικά τα λάτρεψα, τα έζησα για 15 χρόνια, από μία εποχή μεγάλης άνθησης, μέχρι έντονες περιόδους πτώσης, και χαίρομαι που συνεχίζουν να επιβιώνουν, θα είμαι εκεί, αν με χρειαστούν ξανά. Ωστόσο η τηλεόραση είναι ένας νέος έρωτας για μένα, και θέλω να τον ζήσω. Τα περιοδικά μου έδωσαν τα εφόδια.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το καλοκαίρι;

Το μόνο σίγουρο για το καλοκαίρι μου είναι η δεύτερη δόση του εμβολίου που θα κάνω τον Ιούλιο, όπω5 και το ότι θα παρακολουθήσω κάποιες παραστάσεις στην Επίδαυρο. Φέτος έχει και περισσότερες, οπότε ανυπομονώ. Κατά τα άλλα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στο Φεστιβάλ Καννών -μια τεράστια αγάπη που ακολουθώ από το 2010-, που θα γίνει επίση3 τον Ιούλιο, θα είμαι εξίσου καλά, όμως, αν απλώς ξεκουραστώ στο Λουτράκι, με την οικογένεια μου.

Τι αγαπάν πιο πολύ σε αυτό τον κόσμο;

Την οικογένεια μου. Είμαστε και πολλοί! Γονείς, δύο αδερφές, δύο ανίψια, πολλά ξαδέρφια που είναι σαν αδέρφια.. Τους λατρεύω.

Τι σε φοβίζει πιο πολύ;

Όσον αφορά τον εαυτό μου, η ανημποριά, για τον οποιοδήποτε λόγο. Ξυπνάω κάθε πρωί και χαίρομαι που έχω τις δυνάμεις μου. Μεγάλο πράγμα να νιώθεις δυνατό5.Όσον αφορά τη ζωή, σίγουρα με φοβίζει η απώλεια, όπως όλους φαντάζομαι.

Αν κάναμε την συνέντευξη σε έναν χρόνο από τώρα τι θα ήθελες να είναι διαφορετικό στη ζωή σου;

Θα ήθελα να έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου. Έχω μια ρομαντική ιδέα στο μυαλό μου, αν και ξέρω πως είμαι μικρή ακόμα...(γελάει).

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved