Σπυροπούλου: Καλωσόρισε το καλοκαίρι με την πρώτη φωτό με μπικίνι και... έριξε το instagram!
Showbiz

Σπυροπούλου: Καλωσόρισε το καλοκαίρι με την πρώτη φωτό με μπικίνι και... έριξε το instagram!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέτος θα απολαύσει αρκετά νωρίς τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς σύντομα θα πρέπει να αφοσιωθεί στη δουλειά της. 

Έχοντας συμφωνήσει για παρουσία της σε δύο τηλεοπτικά πρότζεκτς του Μεγάλου καναλιού, η όμορφη παρουσιάστρια σύντομα θα κληθεί να ξεκινήσει δουλειά και έτσι πρώτη απ' όλους είπε να υποδεχτεί το φετινό καλοκαίρι.

Και φυσικά το έκανε με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο! Ποιος είναι αυτός; Ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία για φέτος με μπικίνι κα φυσικά... έριξε το Instagram.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε παραλία της Βουλιαγμένης για να απολαύσει τις βουτιές της και πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα εντυπωσιακό μοβ μπικίνι που ομολογουμένως τονίζει τα πιο ωραία σημεία του σώματός της.

Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της καραντίνας αφοσιώθηκε στο να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν και κατάφερε με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή να χάσει εννέα ολόκληρα κιλά.

Απώλεια που είναι εμφανής τόσο στο σμιλεμένο κορμί της όσο και στη διάθεσή της τον τελευταίο καιρό που είναι κάτι παραπάνω από καλή.

Βέβαια, έχει κάθε λόγο να είναι χαμογελαστή αφού είναι ερωτευμένη με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ο οποίος έχει γνώση του good living και ασχολείται πολύ με τη σωστή και υγιεινή διατροφή αλλά και εκγύμναση του σώματος.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved