Άγριες Μέλισσες: Αθανασόπουλος: «Έχω ακούσει ιστορίες που με σόκαραν»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Αθανασόπουλος: «Έχω ακούσει ιστορίες που με σόκαραν»

Για τη ζωή του μετά τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του Γιάννου, την πανδημία αλλά και όλα όσα αποκαλύφθηκαν με τις καταγγελίες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Πώς θεωρείς ότι θα είναι η ζωή σου μετά το τέλος των «Άγριων μελισσών»;

«Οι «Άγριες μέλισσες» είναι σαν την πρώτη αγάπη, σαν τον πρώτο έρωτα. Αποτελούν την πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Θα είναι πάντοτε στο μυαλό μου και στην ψυχή μου ως ένα μεγάλο δώρο. Χαίρομαι γιατί οι «Μέλισσες» μου άνοιξαν το δρόμο για να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους του χώρου, σκηνοθέτες και ηθοποιούς που θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα, αλλά και εγκαινίασαν ένα νέο κεφάλαιο για όμορφες δουλειές, κυρίως στο θέατρο. Αισθάνθηκα ότι αναγνωρίζεται αυτό που μπορώ να κάνω εγώ ως καλλιτέχνης»

Τι σου έμαθε το διάστημα απομόνωσης εξαιτίας της πανδημίας;
«Βίωσα προοδευτικά διάφορα στάδια λύπης, άγχους, χαράς. Μου έμαθε να κάνω υπομονή. Το θέμα της υγείας είναι πολύ σοβαρό και ανησυχητικό. Δεν είναι αυτονόητο ούτε δεδομένο. Από τη μια στιγμή στην άλλη, άνθρωποι διασωληνώνονται, πεθαίνουν... Ο εγκλωβισμός μου προκάλεσε άγχος και κρίσεις πανικού. Δεν ήταν εύκολος»

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;
«Το καλοκαίρι θα περιοδεύσουμε με την παράσταση «Αριστος» σε επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα και από τέλη Ιανουαρίου του '22 θα συνεχιστεί στο Θέατρο Πορεία. Έχω αγαπήσει ουσιαστικά αυτό το έργο»

Μια σειρά συναδέλφων σου κατήγγειλε τους προηγουμένους μήνες επεισόδια βίας και εργασιακού εκφοβισμού. Κατά τη θεατρική σου πορεία, ήρθες ποτέ αντιμέτωπος με παρόμοια συνθήκη;
«Όχι. Η αλήθεια είναι ότι δεν βίωσα ποτέ κάτι τόσο οδυνηρό. Ήμουν τυχερός. Έχω ακούσει, όπως οι περισσότεροι, ιστορίες που με σόκαραν. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο.
Αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη την ώρα φρίττεις, σαστίζεις, αιφνιδιάζεσαι, καταλαμβάνεσαι εξαπίνης. Είναι τόσο δυσάρεστα και ζοφερά τα συναισθήματα που νιώθεις. Είμαι στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ. Όσο μπορώ να στηρίξω την αλήθεια τους, θα το κάνω από καρδιάς. Σίγουρα πάντως, είναι καλό που αποκαλύφτηκαν όλα αυτά, έστω και τώρα», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved