Δάκης: «Νιώθω χορτάτος δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου»
Showbiz

Δάκης: «Νιώθω χορτάτος δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου»

Ζεστός, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για ζωή . Ο Δάκης είναι ένας άνθρωπος χωρίς ηλικία, παραμένει γοητευτικός και στην εμφάνισή του δεν θα βρει κανείς ούτε ένα ψεγάδι.

Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Χάι για το αν ποτέ είχε πάθη και αν κατάφερε να αποταμιεύσει χρήματα

Πολλοί τραγουδιστές εξομολογούνται τα πάθη τους, είτε με τον τζόγο είτε με τις ουσίες;
«Όχι, ευτυχώς δεν είχα ιδιαίτερα πάθη. Η μόνη εξάρτηση που είχα κάποτε ήταν το κάπνισμα. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου, που έπρεπε συνέχεια να τρέχω στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα, που έψαχνα σπίρτα, αναπτήρες. Νεύριασα μια μέρα και το έκοψα μαχαίρι»

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στην καριέρα σας;
«Η ζωή κάνει κύκλους, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω! Υπήρξε μια εποχή που ήταν δύσκολη βέβαια. Όταν τραγουδούσαμε για πέντε χρόνια με τις αδερφές Μπρόγιερ και διαλυθήκαμε μετά, κανείς επιχειρηματίας δεν με ήθελε μόνο μου».

Κάνατε περιουσία; Έχετε χρήματα στην άκρη;
«Ήμουν πολύ σπάταλος. Τα χαλούσα τα χρήματα που έβγαζα. Είχα μανία με τα έπιπλα αντίκες που αγόραζα. Επίσης έχω ξοδέψει πολλά λεφτά στα ταξίδια μου. Αν ήμουν πιο οικονόμος θα είχα μάζεψε πολλά λεφτά, αλλά τα ξόδευα όλα για τον εαυτό μου. Είχα αγοράσει κάποια σπίτια, αλλά τα πούλησα όλα και κράτησα μόνο το σπίτι που μένω. Το διαμέρισμα που βρίσκομαι, δηλαδή».

Αρκεί που είστε ευτυχισμένος, αυτό έχει σημασία...
«Είμαι ευτυχισμένος. Νιώθω χορτάτος δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου υλικά αγαθά. Μόνο ερωτικά ζήλευα εγώ»

Ζηλεύατε ερωτικά τις συντρόφους σας;
«Πάρα πολύ. Δεν ήμουν ποτέ πιστός και πίστευα ό,τι κάνω εγώ, θα μου κάνουν και οι άλλοι. Ήμουν μονίμως καχύποπτος»

Σας κυνηγούσαν ωστόσο οι γυναίκες;
«Ναι αλλά δεν μου άρεσαν αυτές οι γυναίκες που με κυνηγούσαν. Αυτές τις φοβόμουν. Ήθελα εγώ να είμαι ο κυνηγός στη σχέση».

Είχατε δεχθεί κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;
«Πάρα πολλές. Θυμάμαι όταν ήμουν στην κορυφή της καριέρας μου, δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι. Είχαν μάθει που έμενα οι θαυμάστριες και μαζευόντουσαν από κάτω με τις ώρες και με περίμεναν. Πού να τολμήσεις να φύγεις; Έπρεπε να οργανώσω ολόκληρο σχέδιο για να βγω από την πόρτα μου»

Πώς κρίνετε τους νέους τραγουδιστές; «Υπάρχουν πάρα πολλά νέα ταλέντα. Τα οποία όμως δεν ξέρω πού μπορούν να απορροφηθούν. Δεν υπάρχει δισκογραφία πια, η δουλειά μας έχει ξεφτίσει πάρα πολύ. Υπάρχουν όμως νέα παιδιά που είναι πραγματικά εξαιρετικά. Όπως ο Ίαν Στρατής και η Τάνια Μπρεάζου. Αυτά τα δύο πλάσματα έπρεπε να είναι μεγάλες φίρμες σήμερα, να τρέχει ο κόσμος από πίσω τους. Πού να πάνε όμως να παίξουν; Πού να εμφανιστούν; Είναι άτυχη δυστυχώς η νέα γενιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved