Ατύχημα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο - Η φωτό με το τραυματισμένο του πόδι
Showbiz

Ατύχημα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο - Η φωτό με το τραυματισμένο του πόδι

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το... κακό μάτι φαίνεται πως έπιασε και τον mr. Bachelor - Δες την πρώτη φωτογραφία από τον τραυματισμό στο πόδι του...

Φέτος ήταν η χρονιά του και η αλήθεια είναι πως το όνομά του απασχόλησε έντονα τα media αλλά και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποδέχτηκε την πρόταση του Alpha για το ριάλιτι The Bachelor παίρνοντας έτσι τον τίτλο του περιζήτητου εργένη.

Η συνέχεια γνωστή, οι συμμετέχουσες του ριάλιτι έκαναν τα πάντα προκειμένου να έρθουν όλο και πιο κοντά με τη Νικολέττα Τσομπανίδου να κερδίζει τελικά μια θέση στην καρδιά του. Και μπορεί το ζευγάρι αρχικά να έδειχνε ερωτευμένο, η είδηση ωστόσο για τον χωρισμό τους ήρθε λίγους μήνες μετά το φινάλε του Bachelor.

Ο Παναγιώτης και η Νικολέττα δεν είναι πλέον μαζί, με εκείνον να επικεντρώνεται στα επαγγελματικά του και στην παρουσίαση του Battle of the Couples το οποίο ακολούθησε. Και μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να μην έφερε τα θεμιτά νούμερα τηλεθέασης για τον σταθμό, έδωσε ωστόσο την ευκαιρία στον Παναγιώτη Βασιλάκο να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή.

Πλέον ο πρώην mr. Bachelor απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του, σχεδιάζοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το κακό το μάτι όμως φαίνεται πως έπιασε τον Παναγιώτη ο οποίος και είχε ένα μικροατύχημα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved