Σόνια Θεοδωρίδου:"Γνώρισα τον 15 χρόνια νεότερο σύζυγό μου από το Facebook"
Showbiz

Σόνια Θεοδωρίδου:"Γνώρισα τον 15 χρόνια νεότερο σύζυγό μου από το Facebook"

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου μιλάει για την καριέρα της στην όπερα,και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της που ήρθε μέσα από facebook.

 

Τριάντα χρόνια καριέρας με επιτυχίες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.Κι όμως οι δύο φορές που τραγουδήσατε στη Λυρική Σκηνή στην Ελλάδα ήταν όταν αντικαταστήσατε μια συνάδελφό σας!
"Αν δεν είχα καριέρα στο εξωτερικό,ίσως να με στενοχωρούσε,αλλά το έχω πάρει απόφαση,γιατί ξέρω εκ των έσω πώς κινούνται τα πράγματα.Πρέπει να είσαι κολλητή,ή έστω γνωστή του τάδε μαέστρου ή διευθυντού.Δεν ανήκω σε καμία κλίκα και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να τραγουδήσω σε αυτούς".
Σας πολέμησαν επειδή δεν ανήκατε στις κλίκες;
"Φυσικά!Με βγάλανε απ'έξω.Στενοχωρήθηκα αλλά όταν το ημερολόγιο μου είναι γεμάτο από συναυλίες,θα κάθομαι και θα σκέπτομαι γιατί δεν με καλού στη Λυρική;"
Μετά την περιπέτεια υγείας η ζωή σας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία..
"Πήρα εγώ τη δεύτερη ευκαιρία,γιατί ο άνδρας μου είναι νεότερος".
Πόσα χρόνια διαφορά έχετε;
"15χρόνια.'Οταν γνώρισα τον Θεόδωρο,ήξερα ότι θα είναι ο άνδρας μου.Όταν είμαι μαζί του,νιώθω ότι εγώ είμαι η μικρότερη και αυτός με προστατεύει!".
Έρωτας με την πρώτη ματιά;
"Αλήθεια είναι.Έχουμε πολλά κοινά.Είναι μαέστρος.Η ψυχή μου συνάντησε την ψυχή μου απέναντι.Ήταν καθρέφτης!Ξαφνικά μπήκε και πάλι ο ήλιος στη ζωή μου!"
Πώς το αντιμετώπισε ο γιος σας;
"Χάρηκε πολύ!Τον σύζυγό μου, τον Θεόδωρο τον γνώρισα στο facebook!Οι μαθητές μου στην Ελλάδα μου έφτιαξαν μία σελίδα.Ο Θεόδωρος διάβασε μια συνέντευξή μου,έγραψε ένα συγχαρητήριο γράμμα και αρχίσαμε να μιλάμε".
πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved