Έφυγε από τη ζωή ο δημιουργός της «Θλιμμένης Χαραυγής», Αντώνης Φραγκιαδάκης – Συγκινεί ο Χαρούλης
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή ο δημιουργός της «Θλιμμένης Χαραυγής», Αντώνης Φραγκιαδάκης – Συγκινεί ο Χαρούλης

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη μετά τον ξαφνικό χαμό του Αντώνη Φραγκιαδάκη, μέλος του συγκροτήματος «Δραβίδες» - Συγκινεί ο Γιάννης Χαρούλης με το μήνυμά του. 

Ο δημιουργός του κορυφαίου τραγουδιού «Θλιμμένη Χαραυγή», Αντώνης Φραγκιαδάκης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη ολάκερο το νησί, οικείους, φίλους και συνεργάτες.

Την είδηση για το χαμό του έκανε γνωστή ο Θανάσης Καλύβας μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook.

«..Δεν έχω λέξεις... Δυστυχώς ο Αντώνης έφυγε... Αγαπημένε μου, καλέ μου φίλε καλό ταξίδι...», έγραψε ο ίδιος.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο των αδερφών Φραγκιαδάκη «Δραβίδες» είχε συχνή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κρήτης, αποτελώντας ένα σταθερό σημείο πολιτιστικής αναφοράς, με αξιοσημείωτη δημιουργική δράση και συνεργασίες, όπως αναφέρει το Cretalive.

O Αντώνης και ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης είχαν συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Ψαραντώνης, ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κ.α.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, με ανάρτησή του στο facebook, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, αποχαιρετούσε τον Γιάννη Ρομπογιαννάκη. Ποιος να περίμενε ότι λίγα 24ωρα μετά, ο θάνατός του θα βύθιζε στο πένθος όλη την Κρήτη.

Ο Γιάννης Χαρούλης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί, συγκινεί με το «αντίο» του στα social media. «Δυστυχώς, ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής μας έκλεισε... Σε ευχαριστούμε για τη τεράστια προσφορά σου Αντώνη Φραγκιαδάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χαρούλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved