Η Μπέσσυ Αργυράκη στο gossip-tv: «Καταστράφηκαν τα πάντα στο σπίτι μου. Προσπαθώ να αποφορτιστώ»
Showbiz

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο gossip-tv: «Καταστράφηκαν τα πάντα στο σπίτι μου. Προσπαθώ να αποφορτιστώ»

Μπέσσυ Αργυράκη βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού η φωτιά στην Κόρινθο έκαψε ολοσχερώς το εξοχικό της σπίτι. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την δυσάρεστη αυτή εμπειρία.

Η τεράστια πυρκαγιά που έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της σε πολλές περιοχές της Κορινθίας και της Δυτικής Αττικής έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές .

Στην περιοχή των Μεγάρων βρίσκεται και το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας Μπέσσυς Αργυράκη, το οποίο κάηκε σε μεγάλο μέρος του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την γνωστή τραγουδίστρια και μας μετέφερε το κλίμα από την περιοχή της Κορινθίας αλλά μας μίλησε και για το σπίτι της που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Μπέσσυ Αργυράκη είπε χαρακτηριστικά στο gossip-tv: "Δεν σώθηκε τίποτα. Πιο χάλια δεν γίνεται. Περιμένουμε να έρθουν να μαζέψουν τα μπάζα και απειροελάχιστα πράγματα που σώθηκαν τα μεταφέραμε σε μια ταβέρνα. Έχω αγωνία μεγάλη, φοβάμαι μην συμβεί κάποια αναζωπύρωση. Εγώ μάζεψα και τα δυο μου σκυλάκια, είναι ζωντανά. Ο άντρας με τον γιο μου πήγαν νωρίς το πρωί. Εγώ έφτασα κατά τις 12:30 το μεσημέρι. Προσπαθώ να αποφορτιστώ γιατί αν συνεχίσω έτσι δεν θα αντέξω.

Και συνέχισε, με το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλον τον κόσμο και τον άντρα της: "Τα τούβλα στο σπίτι θα τα ξανά βάλουμε και θα είναι και πιο στέρεα αυτή τη φορά. Όλα ξανά γίνονται! Αυτό είναι το μήνυμά μου, αυτό θέλω να μεταφέρω και στον άντρα μου".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved