Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό της από τον Snik!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό της από τον Snik!

Ο έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Γιαννούλη γνωστός ως Snik έλαβε τέλος! 

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση του χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, οι οποίοι λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια σχέσης, τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πορεύτηκαν μαζί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια με την Ηλιάνα σε κάθε διακριτική αναφορά της προς εκείνον να λάμπει από χαρά ενώ εκείνος ήταν ακόμη πιο κλειστός στις δηλώσεις του για εκείνη προσπαθώντας να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Τα σύννεφα όμως έκαναν την εμφανίσή τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Λίγο μετά το Πάσχα η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της της σπίτι.

Μάλιστα, ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έπεσαν και τα πρώτα unfollow καθώς έβγαλε από τη λίστα αυτών που ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για κανέναν από τους δύο. Πλέον όμως εκείνη νιώθει πολύ καλύτερα. Εξάλλου διατηρεί πολύ καλά αισθήματα για τον Δημήτρη, είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της Ηλιάνας περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»!

Και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα για το τέλος της σχέσης της, καθώς όλη της την προσοχή την έχει ρίξει στη δουλειά της.

Όσο για τον Snik, πριν από λίγες ημέρες «τάραξε» τα νερά, αφού εθεάθη στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την Τετάρτη 12 Μαΐου γεγονός που πυροδότησε φήμες για πιθανό φλερτ ανάμεσά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved