Snik: Η πρώτη αναφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό τους!
Showbiz

Snik: Η πρώτη αναφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό τους!

O Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χώρισαν! Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες και την επιβεβαίωσε και ο ράπερ, όταν διέγραψε από το Instagram τις κοινές φωτογραφίες με την παρουσιάστρια!

Πορεύτηκαν μαζί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια με την Ηλιάνα σε κάθε διακριτική αναφορά της προς εκείνον να λάμπει από χαρά ενώ εκείνος ήταν ακόμη πιο κλειστός στις δηλώσεις του για εκείνη προσπαθώντας να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Τα σύννεφα όμως έκαναν την εμφανίσή τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Λίγο μετά το Πάσχα η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της της σπίτι.

Μάλιστα, ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έπεσαν και τα πρώτα unfollow καθώς έβγαλε από τη λίστα αυτών που ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου!

Το ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης δεν είναι πια μαζί!

Ο youtuber Giorgos Kavvalos επισκέφθηκε το σπίτι του Snik στην Πεντέλη, με τον ράπερ να τον ξεναγεί στην πλούσια γκαρνταρόμπα του.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο youtube, ο Snik αναφέρεται στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν ο Giorgos Kavvalos τον ρωτάει για ένα συγκεκριμένο κοστούμι που φορούσε στο videoclip για το τραγούδι «Έτσι».

«Μου το έχει κάνει δώρο η Ηλιάνα αυτό» ακούγεται να λέει ο ράπερ.

Δείτε την αναφορά του στην Ηλιάνα στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved