Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και ποζάρει με μπικίνι
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και ποζάρει με μπικίνι

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η Αθηνά Οικονομάκου και απολαμβάνει τις τελευταίες της βουτιές πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της!

Η Αθηνά Οικονομάκου ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη Θέση μου» και ξεκουράζεται αυτό το διάστημα και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της για τη σειρά του Alpha.

Η ηθοποιός σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου αποφάσισε να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Σε περιμένουμε μικρούλα μου».

Πλέον, η Αθηνά Οικονομάκου ετοιμάζεται για τη μεγάλη ώρα της γέννας η οποία πλησιάσει.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες από τις βουτιές της λίγο πριν γίνει μαμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved