Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός γεννάει και μάντεψε σε πόσες φωτό την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός γεννάει και μάντεψε σε πόσες φωτό την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μεγάλη ήταν η έκπληξη όταν πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα ανήμερα του νέου έτους (1-02-21) η όμορφη ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της.

Την ανακοίνωση είχε κάνει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Happy New Year 🎉🎊 Γεμάτη υγεία, αγάπη, φως & θαύματα✨!!! Το 2021 εύχομαι να φέρει σε όλους τα πιο ουσιαστικά δώρα!!!
Σε εμάς θα φέρει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας!!!
Θαύμα μου ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου!!! 🤰🥰
__________________________________________________

Χρόνια μας πολλά μοναδικέ μου.. Τα καλύτερα.. τα πιο μαγικά χρόνια είναι μπροστά μας!!! ❤️», είχε γράψει η ίδια ανακοινώνοντας της εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα, σύντροφο του Γιώργου Σαμαρά, οι οποίοι ενδεχομένως να κρατούν ήδη στα χέρια τους το πρώτο τους μωράκι.

Και το λέμε αυτό διότι η ίδια η ηθοποιός την περασμένη Κυριακή (16-05) είχε ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από την οποία έκανε γνωστό πως ήταν η τελευταία Κυριακή που είχε το κοριτσάκι της μέσα στην κοιλίτσα της.

«Τελευταία Κυριακή με την κοιλίτσα μου! ☺️💗________________________________
#θαμουλειψεις #θαυματακιμουμετραωταλεπτα», είχε σημειώσει στη λεζάντα.

Η Κωνσταντίνα παρά την απέραντη ευτυχία της, κράτησε αυτό το διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς οι φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της ήταν μετρημένες στα δάχτυλα το ενός χεριού.

Η πρώτη ήταν την ημέρα της ανακοίνωσης, όπου θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της, η δεύτερη στις 14 Μαρτίου οπού πόζαρε με μια υπέροχη ζωγραφιά πάνω στην κοιλίτσα της θέλοντας να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της κι έγραψε: «Κοριτσάκι μου ανυπομονώ να σε κρατήσω.. να σε φιλήσω.. να σε μυρίσω!!! Σε περιμένουμε 🎀👨‍👩‍👧🐱». Και η τρίτη την περασμένη Κυριακή με τη λεζάντα: «Τελευταία Κυριακή με την κοιλίτσα μου! ☺️💗________________________________
#θαμουλειψεις #θαυματακιμουμετραωταλεπτα».

Σίγουρα οι προσωπικές της φωτογραφίες θα είναι αμέτρητες, ωστόσο αυτές που μοιράστηκε στα social media με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο ήταν μόλις τρεις.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Όταν τον είδα, είπα είμαι εγώ στο αρσενικό μου… Δεν ξέρω αν έφταιξε η απόσταση αλλά ακόμα και τώρα έχω το συναίσθημα όπως τον πρώτο καιρό… Μικρότερη έλεγα στα 26 μου θα έχω δυο παιδιά, τώρα είμαι στα 26 και δεν έχω παιδιά… Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου είναι ότι είμαι ευτυχισμένη…»!, είχε δηλώσει η ίδια μιλώντας για τον έρωτά της με τον σύντροφο της, Γιώργο Σαμαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved