Ατζούν Ιλίτζαλι: Βαρύ πένθος για τον Τούρκο παραγωγό
Showbiz

Ατζούν Ιλίτζαλι: Βαρύ πένθος για τον Τούρκο παραγωγό

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Ατζούν έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα και ράγισε καρδιές με το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου ο αγαπημένος του θείο μετά από ανακοπή καρδιάς και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του. Όπως αναφέρεται είχε νοσήσει από κορονοϊό…

Ο Ατζούν λάτρευε τον θείο του, Ναζμί Ιλίτζαλι και είναι συντετριμμένος από τον ξαφνικό του θάνατο.

Ο Τούρκος παραγωγός του δημοσίευσε τη δυσάρεστη είδηση μέσω Instagram γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. «Έζησες τη ζωή σου με ευγένεια και καλοσύνη και έδωσες το παράδειγμα για εμάς. Ήσουν πάντα ξεχωριστός για τους γονείς μου, για τον αδερφό μου και για μένα, και θα παραμείνεις έτσι. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ Nazmi»!

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός δεν είναι σίγουρο αν ο Ατζούν αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο ριάλιτι επιβίωσης μιας και ο παρουσιαστής ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους και θα μείνει μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε την ανάρτηση του Ατζούν Ιλίτζαλι στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved