Ελένη Πετρουλάκη: Οι συμβουλές της για 20' γυμναστικής και το πρόγραμμα που ακολούθησε η Φαίη Σκορδά
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Οι συμβουλές της για 20' γυμναστικής και το πρόγραμμα που ακολούθησε η Φαίη Σκορδά

Η μια και μοναδική Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί ξανά με ένα πρόγραμμα που σου αλλάζει τη ζωή!

Ποιος θα αρνηθεί αν του ζητήσουν μόνο 20 λεπτά για να του χαρίσουν ζωή; Κανείς φυσικά!
Αφού άλλαξε το σώμα της Φαίης Σκορδά και πολλών γυναικών με το πρόγραμμά της τα τελευταία δυο χρόνια, μελετά, ερευνά και δοκιμάζει ότι έχει σχέση με το σώμα και την υγεία. Πάρα τις υποχρεώσεις της ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, σύζυγος αλλά και επαγγελματίας, η Ελένη Πετρουλάκη ήθελε να κάνει τη διαφορά. Και τα κατάφερε. Το νέο της πρόγραμμα είναι αποτελεσματικό και η ίδια είναι πολύ συγκινημένη που κατάφερε να το ολοκληρώσει μετά από πολύ σκληρή δουλειά.

Μετά από τις βιντεοκασέτετες και τα dvd τα οποία πρώτη ξεκίνησε και μπήκαν στην καθημερινότητα του κόσμου, τώρα πάει παραπέρα αφού αφουγκράζεται τη νέα εποχή και τα νέα δεδομένα. Έτσι επικεντρώνεται στο διαδίκτυο καθώς λαμβάνει πολλά μηνύματα από γυναίκες και άντρες που ζητούν συμβουλές, λύσεις αλλά μια ασκήσεις για μια καλύτερη ζωή.

Όπως αναφέρει η Ελένη Πετρουλάκη στη σελίδα της «Το νέο μου πρόγραμμα άσκησης, 20FF ( 20min Fast Fitness) είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Κι όταν λέμε «σύγχρονος τρόπος ζωής», εννοούμε υψηλές απαιτήσεις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Τα συγκεκριμένα προγράμματα παράγουν εξαιρετικές προσαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης είναι έντονα αφού ενεργοποιούν το καρδιαναπνευστικό και το μυϊκό σύστημα προσομοιάζουν στα προγράμματα υπομέγιστης έντονης διαλειμματικής άσκησης (moderate high intensity training). Έχουν γίνει μελέτες και έρευνες για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια στον αθλούμενο αλλά και άμεσες αλλαγές στον σωματότυπο χωρίς κόπο».

Γιατί η Ελένη Πετρουλάκη ξέρει!

https://www.instagram.com/p/CPGcN0zgtTi
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved