Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και μάθαμε για πρώτη φορά πόσα κιλά είναι! Θα πάθεις πλάκα
Showbiz

Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και μάθαμε για πρώτη φορά πόσα κιλά είναι! Θα πάθεις πλάκα

Στα καλύτερά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς όχι αφού και την τηλεοπτική της επιστροφή ετοιμάζει και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της.

Όσο για την μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της, τι να πει κανείς;

Η Κωνσταντίνα μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αλλάξει θεαματικά. Έχει πλέον χάσει όλα τα περιττά κιλά που ενδεχομένως την ενοχλούσαν κι έχει αποκτήσει την ιδανική σιλουέτα. Και μπορεί η ίδια πριν από καιρό να αποκάλυψε πώς έχασε 9 κιλά, όμως μέσα από ένα πρόσφατο story της όχι μόνο μοιράστηκε με τους followers της πως τα 9 κιλά που έχασε έγιναν 11 αλλά ανέβηκε και στη ζυγαριά και μάθαμε πόσα κιλά είναι. 61 κιλά έφτασε η Κωνσταντίνα μετά από διατροφή και συστηματική άσκηση, άρα ζύγισε 72.

Όσο για το πώς άλλαξε την εικόνα της;

«Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας!

Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα κι έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για εμένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες, είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δεν χρειάζονται ακρότητες, θέλει ισορροπία» είχε δηλώσει η Κωνσταντίνο Σπυροπούλου στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Δες την φωτογραφία αλλά και την αυτήν με το «καυτό» της κόκκινο μπικίνι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved