Μενεγάκη: Το φόρεσε για πρώτη φορά κι έγινε viral!  Eσύ την είδες με λευκή ολόσωμη φόρμα;
Showbiz

Μενεγάκη: Το φόρεσε για πρώτη φορά κι έγινε viral! Eσύ την είδες με λευκή ολόσωμη φόρμα;

Έχουμε ζηλέψει κι έχουμε εκθειάσει άπειρες φορές τα σύνολα που επιλέγει η Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά όμως μας άφησε άφωνους!

Την πιο δημιουργική και όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό που όλοι διακαώς περιμέναμε έγινε κι έτσι από τη νέα σεζόν θα έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε και πάλι την Ελένη στα «ωραία» της αφού η νέα της εκπομπή θα έρθει και σίγουρα θα ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα!

Σχεδόν καθημερινά από τη στιγμή που και επίσημα ανακοινώθηκε η συνεργασία της παρουσιάστριας με το Μεγάλο Κανάλι, η Ελένη επισκέπτεται το σταθμό και πώς όχι αφού οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις!

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως μαζί με την απόφαση της Ελένης να επιστρέψει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα, έχει αλλάξει και τα το στιλ της.

Σε μια από τις φωτογραφίες της στο Instagram την είδαμε για πρώτη φορά να επιλέγει μια ολόσωμη φόρμα. Εμείς τουλάχιστον δεν τη θυμόμαστε να έχει ξαναφορέσει ολόσωμη φόρμα και μάλιστα λευκή όλο δαντέλα! Ένα ρούχο που κολακεύει όσο τίποτα τη μεσογειακή της σιλουέτα.

Με υπέροχο μπούστο, ζωνάκι να τονίζει τη λεπτή της μέση και η λεπτομέρεια της δαντέλας σε όλα τα σημεία να την κάνει ακόμη πιο ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα ρούχο που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως κι έκανε η Ελένη αφού με αυτή την λευκή ολόσωμη φόρμα, επέλεξε να φορά μόνο το ρολόι της κι ένα λεπτό αλυσιδάκι στο λαιμό της.

Όσο για τα παπούτσια;

Δεν τα είδαμε, σίγουρα όμως θα έχει επιλέξει ένα από τα υπέροχα ζευγάρια πέδιλα πoυ διαθέτει.

Δες την κι εσύ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved