Θυμάστε τη Ραμόνα από το Big Brother; Δείτε τι κάνει σήμερα!
Showbiz

Θυμάστε τη Ραμόνα από το Big Brother; Δείτε τι κάνει σήμερα!

Μεγάλες πόρτες άνοιξε το «Big Brother» στη Ραμόνα, αφού η δουλειά της πάει από το καλό στο καλύτε­ρο.

Πριν από λίγες μέρες η μελαχρινή καλλονή ολο­κλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο video clip των REC «Blockaro», που κυκλοφορεί, με την ίδια να πρωταγωνιστεί σε ένα love story με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Άρη Λουμάκη.

Εκείνος, βάσει σε­ναρίου, τη γνωρίζει όταν του ζητά να της «χτυπήσει» ένα τατουάζ και από εκεί αρχίζουν όλα. Η ίδια ήταν άψογη στη συνεργασία της, λάτρεψε το τραγούδι από τη πρώτη στιγμή, ενώ οι REC έμειναν απόλυτα ικα­νοποιημένοι και γοητευμένοι μαζί της. Το «Blockaro» ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες στον Πειραιά και στο Γκάζι, όπου και πραγματοποι­ήθηκαν οι λήψεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη.

Η καλλονή, που έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, εργάζεται ως beauty artist στην Ελ­λάδα και ως φωτομοντέλο, ενώ έχει σπουδάσει Ιστο­ρία Τέχνης στη Ρουμανία.

Σε μικρότερη ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και ανάμεσα στους 10 καλύ­τερους παίκτες της Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του «Big Brother» άφησε το δικό της στίγμα, ενώ όταν αποχώρησε δέχτηκε χιλιά­δες μηνύματα στήριξης.

Η Ραμόνα νιώθει πως «κέρ­δισε» από το παιχνίδι, αφού η δουλειά της αυξήθηκε κατά πολύ και η ίδια είναι περιζήτητη. «Με βοήθησε πολύ στη δουλειά μου το Big Brother, δηλώνει στο «Secret» και καταλήγει για τη συνεργασία της με τους REC: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και λάτρεψα το τρα­γούδι από την πρώτη στιγμή».

Δείτε την στο βίντεο κλιπ παρακάτω:

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved